You Are Here: Home » Actualitate » Transportul de mărfuri, în vizorul poliţiştilor călărăşeni

Transportul de mărfuri, în vizorul poliţiştilor călărăşeni

Print Friendly, PDF & Email

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Serviciul Rutier, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Agricole Județene Călărași au desfășurat, în această dimineață, un filtru rutier mobil pe zona Lehliu – Gară – Fundulea.

 

Acțiunea a vizat verificarea activităţilor comerciale cu mărfuri provenite din import sau achiziţii intracomunitare, prevenirea și sancționarea neregulilor ce se pot comite în acest domeniu, precum şi protejarea populaţiei împotriva comerţului cu produse alimentare neconforme.

 

În timpul activităților derulate, oamenii legii au verificat 25 de autovehicule și 2 societăți comerciale și au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, cu o valoare a amenzilor de 27.500 lei.

 

Exemplu: Un conducător auto, angajat al unei societăți comerciale cu profil de activitate în domeniul panificației, a fost sancționat contravențional conform Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, cu amendă în valoare de 20.000 lei, întrucât transporta produse fără a deține documente de transport care să ateste proveniența mărfii.

 

Număr de accesări 216

About The Author

Number of Entries : 1181

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top