You Are Here: Home » Actualitate » Subsecretarul de stat Pandea: „Mă voi implica în activitatea sportului călărășean!”

Subsecretarul de stat Pandea: „Mă voi implica în activitatea sportului călărășean!”

Print Friendly, PDF & Email

Liderul interimar al PSD Călărași, Ciprian Pandea, are o nouă provocare în activitatea profesională. După cea politică, din toamna anului trecut, când a preluat o organizație măcinată de probleme, dar care a avut un rezultat foarte bun la alegerile parlamentare din decembrie, în data de 7 martie 2017 a fost numit într-o funcție importantă: subsecretar de stat al Ministerului Tineretului și Sportului.

Ciprian Pandea și-a propus, deja, câteva lucruri din noua sa funcție publică:

„Din discuțiile avute cu ministrul Tineretului și Sportului mă voi ocupa de activitatea de tineret. Mă interesează foarte mult să vedem în ce stadiu se află campusurile din țară ale Biroului de turism pentru tineret, ce aparțin de minister. Mă voi implica și în ceea ce privește sportul călărășean. Am vorbit cu ministrul pentru a fi găsită o cale de finanțarea a sportului, astfel încât să nu mai existe probleme la încheierea contractelor între primării și ONG-uri.”

Despre numirea în funcția de subsecretar de stat, Ciprian Pandea a declarat:

„Este un pas înainte. Mă onorează, dar mă și obligă, mai ales pentru faptul că cei din conducerea centrală au încredere în mine și sper să nu fiu singura persoană, din Călărași, numită în Guvern. Funcția nu este compatibilă cu cea de consilier județean, așa că îmi voi da demisia din calitatea de consilier.”  

Număr de accesări 262

About The Author

Number of Entries : 1740

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top