You Are Here: Home » Politică » Senatorul Filipescu și primarul Drăgulin, în echipa de conducere a președintelui PNL, L. Orban

Senatorul Filipescu și primarul Drăgulin, în echipa de conducere a președintelui PNL, L. Orban

Print Friendly, PDF & Email

Alegerea noului președinte al PNL, Ludovic Orban, care a avut loc sâmbătă, 17 iunie, a fost urmată duminică, 18 iunie, de alegerea secretarului general al partidului, prim-vicepreședinților, vicepreședinților și a membrilor din Biroul Executiv al PNL.

Deputatul de Bistrita, Robert Sighiartau, a fost ales secretar general al Partidului National Liberal, el fiind propunerea lui Ludovic Orban. Liberalii si-au ales cei patru prim-vicepresedinti, toți din echipa lui Orban.

Cei patru prim-vicepreședinți sunt:

Ilie Bolojan (Bihor), primar al municipiului Oradea, prim-vicepresedinte pe strategii politice;

Raluca Turcan (Sibiu), prim-vicepresedinte pentru comunicare;

Iulian Dumitrescu (senator Prahova, fost senator de Călărași, în mandatul trecut), prim vicepresedinte pentru mediul de afaceri si societate civila;

Mircea Hava (Alba), prim-vicepresedinte pe relatii internationale.

Între cei 16 vicepreședinți aleși, opt pe domenii de specialitate şi opt pe regiuni de dezvoltare, pentru cea din urmă, senatorul Răducu Filipescu a fost ales vicepreședinte pentru regiunea Sud Muntenia, iar fostul deputat de Călărași, Dan Motreanu, a fost ales vicepreşedinte pe educaţie, cercetare, tineret, sport, cultură, culte şi minorităţi.

Consiliul Național a mai ales și 16 membri ai Biroului Executiv al PNL, printre care se află și primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin.

Număr de accesări 199

About The Author

Number of Entries : 822

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top