$
You Are Here: Home » Comunicate de presă » Primăria Călărași/Anunț referitor la străzile Mușețelului, Bd. Cuza Vodă și Știrbei Vodă

Primăria Călărași/Anunț referitor la străzile Mușețelului, Bd. Cuza Vodă și Știrbei Vodă

Print Friendly, PDF & Email

Primăria Municipiului Călărași anunță faptul că miercuri, 14 noiembrie, a înștiințat, prin adresa nr. 51469, antreprenorul Telpron Comex SRL  al obiectivului de investiții ”Reparații capitale în municipiul Călărași-lot 1”(străzile Mușețelului, Bd. Cuza Vodă și Știrbei Vodă), cu privire la:

”În urma verificărilor efectuate în teren, după execuția îmbrăcăminții din asfalt s-a constatat că pe unele zone există denivelări cu valori mai mari decât prevederile proiectului de execuție.

Față de cele constatate, solicităm ca până la recepția la terminarea lucrărilor să luați toate măsurile în vederea încadrării planeității îmbrăcăminții asfaltice în prevederile proiectului.”

 Totodată, menționăm faptul că, pe tronsonul bd. Cuza Vodă pe care s-a turnat asfalt săptămâna trecută sesizările cu privire la ”găurile” lăsate nu se justifică deoarece acolo se vor amenaja gurile de cămin prin aducerea lor la cotă. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Biroul de presă

Număr de accesări 154

About The Author

Number of Entries : 855

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top