You Are Here: Home » Actualitate » Președintele PNL Călărași, Daniel Drăgulin:,,Nu am foarte mari așteptări de la aceste alegeri!”

Președintele PNL Călărași, Daniel Drăgulin:,,Nu am foarte mari așteptări de la aceste alegeri!”

Print Friendly, PDF & Email

Alegerile care s-au încheiat în această seară, la ora 21.00, în orașul Lehliu-Gară și comuna Unirea, nu au venit decât ca o reconfirmare a PSD-ului în fruntea celor două localități, conform declarației președintelui organizației județene, Ciprian Pandea, pentru Actualitatea de Călărași.

,,Va fi bine în ambele localități, nu ne facem probleme că nu vom câștiga. Ziua de alegeri a fost, la început, mai agitată, dar s-a calmat toată lumea, după aceea. Colegii de la PNL au făcut sesizări că sunt aduși oamenii la vot cu mașinile, dar ce vină aveam noi dacă doar oamenii noștri veneau la vot? De altfel, putem spune că azi-noapte, atât în Lehliu-Gară, cât și în Unirea, s-au împrăștiat fluturași cu mesaje mincinoase, privitoare la candidații noștri. Dar, nu vom avea surprize nedorite în Unirea și Lehliu-Gară!”, a spus Ciprian Pandea.

Președintele PNL Călărași, Daniel Drăgulin, ne-a declarat:

„Nu am foarte mari așteptări de la aceste alegeri, atâta timp cât au fost doi oameni de la PSD, foarte bine cotați. Dacă la Lehliu-Gară se dădea bătălia între Ștefania Moga și Laurențiu Bănescu, era cu totul altceva. Dar nici nu am făcut ce fac ei și nici nu voi face, atâta timp cât sunt președinte. Am înțeles că au existat nereguli, au cărat cu mașinile, deși poliția a spus că se implică. Am făcut sesizare la 112 că sunt aduși votanții cu mașinile, la Unirea,  am făcut și fotografii și lăsăm poliția să își facă treaba.

Legat de fluturașii care ar fi fost împrăștiați de PNL, pot spune că dacă au făcut așa ceva să le fie rușine, eu nu accept să fie dați fluturași cu mesaje negative. Noi considerăm că am adus informații cetățenilor cu privire la candidații noștri , mă dezic și toți ne dezicem de ceea ce s-a întâmplat cu fluturașii, pentru că nu suntem adepții acestui stil și mă gândesc că poate fi vorba chiar de o acțiune din interiorul lor, adică nu de oamenii noștri, pentru că sunt și oameni din PSD care nu l-au acceptat pe el (n.red. Iulian Iacomi). Eu nu cred că Laurențiu Bănescu s-a pretat la așa ceva.”

De menționat că în orașul Lehliu-Gară principalii contracandidați au fost: Iulian Iacomi (PSD), fostul primar, Ștefania Moga -independent-fost viceprimar și Laurențiu Bănescu (PNL).

La Unirea bătălia s-a dat între candidatul PSD, Florian Belu, fostul viceprimar, și Aurica Pârlea, PNL, primarul comunei în urmă cu câțiva ani.

Prezența la vot a fost destul de strânsă în cele două localități: 64,76%, la Lehliu Gară, și 65,86, la Unirea.

Număr de accesări 489

About The Author

Number of Entries : 1740

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top