$
You Are Here: Home » Comunicate de presă » Pentru Momentele Fericite din viaţa voastră…

Pentru Momentele Fericite din viaţa voastră…

Print Friendly, PDF & Email

         Sezonul de nunţi este în plină desfăşurare, iar organizatorii de evenimente supun atenţiei mirilor o largă paletă de produse şi servicii menite să transforme evenimentul într-unul de neuitat.

         De la realizarea buchetelor şi lumânărilor, până la decorul localului şi focurile de artificii, totul trebuie să fie perfect în cea mai importantă zi din viaţa tinerilor care se căsătoresc.

         Vremurile sunt, însă, în continuă schimbare, iar tendiţa anului 2012 pare să fie organizarea unor nunţi de mici dimensiuni şi cu un buget nu prea „generos”. Cu toate acestea, majoritatea mirilor aleg să fie „la modă”, iar soluţiile oferite de firmele de specialitate rezolvă cu brio şi aspectul financiar.

         Se „poartă” decorul cu pene de struţ

         Penele de struţ vopsite în diferite culori au început să fie „solicitate” din ce în ce mai mult pentru decorarea localului. Prezenţa lor pe mese conferă o eleganţă aparte evenimentului. Pentru a avea ca rezultat un decor de neuitat vă recomandăm aranjarea lor sub formă de „sferă” şi aşezarea pe vaze înalte. (vezi foto Restaurant Queen)

         La Călăraşi, costurile unui astfel de decor nu sunt la fel de mari ca în alte oraşe ale ţării. (Solicitare preţ: 0726/704241)

         Aranjamentele florale: clasice sau inedite

         Florile au avut şi vor avea în continuare un rol important, prin „prezenţa” lor la evenimentele din viaţa noastră. Când văd un alai de nuntă, trecătorii caută cu privirea mireasa căreia îi admiră rochia dar, mai ales, buchetul. La local, invitaţii vor fi impresionaţi de un decor frumos, realizat într-o manieră originală, care urmăreşte sau nu o temă aparte. De la clasicii stâlpişori care încadrează covorul roşu, până la aranjamente florale pe bambus, de la micuţele gaşpouri de pe masă, până la sofisticatele combinaţii de culori de pe vazele înalte, florile redau personalitatea mirilor care le-au ales. (vezi foto pe www.nunti-calarasi.ro)

         În 2012, tendinţa este de a alege mixtul de flori şi de culori. Astfel, vom regăsi în decor combinaţii îndrăzneţe de nuanţe şi de plante, dar mai ales accesorii multiple: perluţe, dantelă, cristale, sârmuliţă decorativă etc.

         Valsul mirilor – un dans printre „nori”

         Deschiderea serii de dans este „sarcina” mirilor. Fie că aleg clasicul vals, o melodie ritmată sau un mixaj între cele două, momentul a început să fie pregătit cu multă atenţie. Tinerii iau lecţii de dans şi abordează coregrafii special create pentru ei. (programări lecţii de dans: 0726/704241)

         Un alt element inedit care şi-a făcut apariţia de ceva timp pe piaţa organizării de evenimente este gheaţa carbonică. Aceasta este utilizată din ce în ce mai des pentru a da o notă aparte dansului mirilor prin crearea de „norişori” printre care plutesc cei doi îndrăgostiţi. (vezi foto)

         Serviciile foto-video nu trebuie să fie neglijate

         Fotograful şi cameramanul sunt „responsabilii” cu amintirile de neuitat. Alegerea lor este foarte importantă şi vă oferă garanţia că veţi revedea, peste ani, cu mare plăcere momentele deosebite de la cununia voastră.

         Realizarea unui scenariu pentru şedinţa foto din ziua evenimentului, programarea unei sesiuni foto înainte sau după eveniment, sunt solicitări pe care ar trebui să le aveţi în vedere. Nu uitaţi de carcasele personalizate, albumul foto, videoclipul cu voi doi  etc.

         Foarte importantă este calitatea filmării, clienţii fiind mult mai pretenţioşi decât în alţi ani. Atenţie, însă, echipele cele mai bune sunt rezervate chiar şi cu un an înainte de eveniment. (informaţii suplimentare la tel.0724/739359)

         Tortul, artificiile, formaţia…

         Lista de pregătiri pentru nuntă este lungă. La capitolul „cele mai importante” trebuie să adăugaţi formaţia sau DJ-ul. Pentru nunţile mai mici ca număr de invitaţi puteţi să aveţi în vedere prezenţa unui DJ care să vă ofere un program asemănător cu cel al unor lăutari, dar la un preţ mai mic.

         Un alt „element” important este tortul!! Tendinţa anului 2012 este tot spre cele decorate cu marţipan, imaginaţia cofetarilor fiind pusă la grea încercare de cerinţele tot mai sofisticate ale mirilor.

         Pentru botezul micuţului vostru alegeţi veselia

         Venirea pe lume a copilului este pentru părinţi o mare bucurie pe care o împărtăşesc, cu mult drag, celor din jur. Sfânta taină a botezului şi petrecerea de după slujba de la biserică sunt şi ele organizate cu mare atenţie în ultima perioadă.

         Decorul cristelniţei, lumânarea, aranjarea localului şi prezenţa ursitoarelor sunt câteva dintre aspectele importante prezente la prima petrecere din viaţa prichindelului sau domnişoarei din familia voastră.

         Imaginaţia celor la care apelaţi pentru organizarea botezului este importantă. Nu ezitaţi să acceptaţi idei noi şi potrivite evenimentului: baloane multicolore simple sau cu heliu, jucării în aranjamentele florale şi în decorul lumânării, decorarea într-o manieră veselă a cazanului de la biserică.

         Sugestii…

         Pentru reuşita unei cununii sau a unui botez este foarte important să gasiţi o echipă de organizatori cu care să comunicaţi foarte bine. Împreună puteţi identifica soluţiile care să îmbine un cost rezonabil cu un decor drăguţ.

         Trebuie, însă, să fiţi conştienţi că cele mai importante momente din viaţa voastră se petrec o singură dată, iar amintirile care rămân după aceste clipe sunt de nepreţuit!

         Vă doresc să aveţi parte de evenimente fericite!!!

          Galerie foto pe www.nunti-calarasi.ro

         Cont facebook: Momenti Felici

Număr de accesări 624

About The Author

Number of Entries : 7

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top