$
You Are Here: Home » Actualitate » Patru componenți ai staff-ului echipei Dunărea Călărași au fost implicați într-un accident rutier

Patru componenți ai staff-ului echipei Dunărea Călărași au fost implicați într-un accident rutier

Print Friendly, PDF & Email

Un tragic accident de circulație s-a produs, aseară, pe DN21, la Drajna. În impact au avut de suferit și 4 componenți ai staff-ului clubului Dunărea Călărași.

Miercuri seară, la întoarcerea de la meciul susținut la Brăila, un autoturism aparținând echipei de fotbal Dunărea Călărași a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia. Șoferul Daciei a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de vehiculul în care se aflau Alexandru Munteanu, Iorga Nicolae, Ion Fenghea și Coman George, toți patru aparținând staff-ului tehnic al echipei de fotbal Dunărea.

În urma impactului, două persoane aflate în dacia logan au murit pe loc iar cei patru componenți ai clubului au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Călărași. În urma investigațiilor, doi dintre ei, Alexandru Munteanu, magazionerul Dunării și Iorga Nicolae, maseur, au fost transportați de urgență la spitalul Floreasca din Capitală însă starea lor este stabilă.

 

Cătălin NIȚU – Media Officer  – AFC Dunărea 2005 Călărași

Număr de accesări 393

About The Author

Number of Entries : 855

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top