You Are Here: Home » De interes » Palatul Copiilor a obținut 3 locuri I, la Concursul Național de Dans Modern ,,Bucuria Dansului”, de la Alba-Iulia

Palatul Copiilor a obținut 3 locuri I, la Concursul Național de Dans Modern ,,Bucuria Dansului”, de la Alba-Iulia

Print Friendly, PDF & Email

În acest weekned, la Alba-Iulia, a avut loc Concursul Național de Dans Modern ,,Bucuria Dansului”.

Dansatorii pregătiți de profesoara Dorina Varghida, de la Trupa K-Boom, împreună cu duo-ul format din Valerian Mihai și Carmen Paraschiv, din cadrul Palatului Copiilor Călărași, au obținut 3 premii I, la acest concurs.

Profesorul coordonator, Dorina Varghida, a declarat pentru Actualitatea de Călărași:

,,Premiile obținute au încununat atât munca lor, cât și pe a mea. Au dansat foarte bine, iar cei 5 membri ai juriului au decis, ținând cont de cele 8 elemente analizate în timpul dansului: de la sincron și până la costumație, că merită primul loc.

Competiția a fost acerbă, au fost prezentate 120 de numere, în total, din care la secțiunea ,,Fantezie”, unde am dansat pe melodia Thriller, au fost prezentate 60 de numere, iar la dans modern au fost 35, pe grupa lor de vârstă, 12-15 ani.

În urmă cu o săptămână, am participat la Concursul național de dans Alize-Oltenița, unde formația ,,Fluturașii” a obținut Locul I, la ambele secțiuni.

Urmează noi competiții, până pe data de 18 iunie, iar cel mai apropiat concurs va avea loc la finalul săptămânii viitoare, 4-6 mai, la Onești, unde voi participa cu trupa X-Treme.

Ediție aniversară a Concursului de Dans Modern, organizat de Palatul Copiilor Călărași

Anul acesta, pe data de 12 mai, va avea loc a X-a ediție a Concursului de Dans Modern, organizat de Palatul Copiilor Călărași, la care vor participa echipe din aproape fiecare județ. A trecut un deceniu de când organizăm acest concurs național la Călărași, care implică efort, dar care e făcut cu foarte multă dăruire.

Anul viitor ne propunem să participăm la o competiție europeană de dans modern, pentru care trebuie să ne pregătim intens.

Le transmit felicitări copiilor care ne-au reprezentat cu cinste la această competiție, unde au reușit să obțină, la toate stilurile de dans la care au concurat, locul I!”

Număr de accesări 196

About The Author

Number of Entries : 838

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top