You Are Here: Home » De interes » Moment de reculegere în memoria subinspectorului de poliţie post-mortem, Nistor Gheorghe

Moment de reculegere în memoria subinspectorului de poliţie post-mortem, Nistor Gheorghe

Print Friendly, PDF & Email

Azi, 8 ianuarie a.c., ora 14:00, în semn de respect şi solidaritate, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călărași vor păstra un moment de reculegere în memoria colegului care şi-a pierdut viaţa în timpul executării serviciului – subinspector de poliţie post mortem NISTOR GHEORGHE – I.P.J Maramureş.

Poliţiştii aflaţi în deplasare cu autospecialele de serviciu, se vor opri şi vor aprinde rampele luminoase şi sistemul acustic.

Între timp, doi fraţi au fost reținuți pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș în cazul şefului de post din Viseul de Jos, care a fost asasinat în sediul politiei, transmite România TV.

Procurorii au formulat către Tribunalul Maramureș propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile, urmând ca judecătorul de drepturi și libertăți să se pronunțe în vederea arestării celor doi suspecți.

Număr de accesări 489

About The Author

Number of Entries : 838

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top