You Are Here: Home » Actualitate » Marian Neagu a solicitat încetarea mandatului de director al Muzeului Dunării de Jos Călărași

Marian Neagu a solicitat încetarea mandatului de director al Muzeului Dunării de Jos Călărași

Print Friendly, PDF & Email

Ședința Consiliului Județean Călărași, din ultima zi a lunii februarie, a avut pe ordinea de zi  un proiect de hotărâre privind încetarea mandatului de director al Muzeului Dunării de Jos, al lui Marian Neagu, solicitare făcută chiar de acesta.

Astfel, Marian Neagu iese la pensie, cu aproape 4 luni mai devreme decât la termen, adică 15 iunie 2017.

,,Doresc să vă mulțumesc pentru modul în care ați susținut activitatea Muzeului Dunării de Jos și vin cu rugămintea ca solicitarea mea să fie prelungită cu încă 15 zile, pentru a putea duce la bun sfârșit manifestările care deja sunt în derulare. Vă mulțumesc, tuturor, pentru sprijinul pe care l-ați arătat, de-a lungul timpului, acestei instituții!”, a spus Marian Neagu.

Consilierul județean, Liviu Vârtejanu, l-a întrebat care este motivul pentru care solicită ieșirea la pensie acum și nu rămâne până pe data de 15 iunie, când s-ar încheia mandatul, rugându-l să reconsidere hotărârea luată.

Marian Neagu a menționat că starea de sănătate este cea care l-a determinat să ia această decizie, nefiind alte motive ascunse.

Președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, i-a mulțumit lui Marian Neagu pentru modul în care s-a implicat în organizarea evenimentelor găzduite, sau la care a participat Muzeul Dunării de Jos, în cei peste 30 de ani de când a coordonat activitatea, în calitate de director, acesta fiind aplaudat de consilierii județeni pentru munca depusă.

Număr de accesări 490

About The Author

Number of Entries : 838

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top