You Are Here: Home » Actualitate » Liviu Muşat:,,Îi asigur pe călărăşeni că, niciodată, nu vom face de râs ADR Sud Muntenia”

Liviu Muşat:,,Îi asigur pe călărăşeni că, niciodată, nu vom face de râs ADR Sud Muntenia”

Print Friendly, PDF & Email

Liviu-Musat-ADR-Sud-Muntenia-975x1024În cursul zilei de miercuri, 29 octombrie 2014, procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie(DNA) au efectuat percheziții domiciliare în 30 de locații situate în municipiul Bucureşti și județele Ialomița și Călărași printre care s-au numarat trei instituții publice de interes local, sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice. Agentia de Dezvoltare Regională Sud Muntenia din Călăraşi a fost una dintre instituţiile care a făcut obiectul descinderilor procurorilor DNA.

Liviu Muşat, directorul ADR Sud Muntenia a ţinut o conferinţă de presă, în seara aceleiaşi zile, pentru a face unele clarificări privind acţiunea desfăşurată la sediul instituţiei sale.

,,La ora 7 dimineaţa, reprezentanţii DNA au început percheziţii în locuinţa mea, la domiciliul directorului adjunct, doamna Marian Vişan precum şi la sediul ADR. De acasă mi-au ridicat laptopul, geanta mea de serviciu cu diverse documente și două tablete. Atât eu, cât și colega mea am avut parte de un tratament absolut normal, modul cum am fost tratați pentru noi a însemnat mare lucru. Nu am ce să le reproşez celor care și-au făcut treaba. Noi suntem deschiși, chiar ne-am declarat disponibilitatea oricând, cu orice informații, care să ducă la lămurirea dosarului în cauză. Nici eu, nici colega mea și nici colegul de la Slobozia, cel care se ocupa de monitorizarea proiectelor, nu avem nici o calitate în acest dosar. Reprezentanţii DNA ne-a arătat o lista cu o serie de proiecte şi nume de persoane din judeţul Ialomiţa, 5 au fost depuse la ADR Sud Muntenia, din care, două au şi fost respinse. Chiar pot spune că unul dintre proiectele aflate pe acea listă ne-a creat multe probleme la evaluare dar şi noi, la rândul nostru i-am creat acelui beneficiar probleme, întrucât neregulile găsite la acest proiect le-am reclamat la Ministerul Dezvoltării Regionale. Multe din proiectele de pe acea listă, erau accesate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL)în perioada 2012-2014 şi nu au avut legătura cu instituţia noastră. Nu pot ascunde faptul că pe lista respectivă,  printre persoanele suspecte se afla şi preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa.

Vreau să-i asigur pe călărășeni că la instituţia noastră lucrurile merg în condiții de normalitate. Noi, cei care lucrăm aici, niciodată, nu vom face de râs, Agenţia de Dezvoltare Regională Sud Muntenia, urbea și județul nostru”, a precizat Liviu Muşat, directorul ADR Sud Muntenia.

Număr de accesări 430

About The Author

Number of Entries : 1181

© Copyright 2011-2019, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top