You Are Here: Home » De interes » Poliția și jandarmii călărășeni s-au alăturat campaniei “Nu avem sânge!”

Poliția și jandarmii călărășeni s-au alăturat campaniei “Nu avem sânge!”

Print Friendly, PDF & Email

Astăzi, 15 iunie a.c., jandarmii călărășeni s-au alăturat campaniei pentru donare de sânge, organizată de către Crucea Roșie Călărași, cu sprijinul Institutului Național de Transfuzie Sanguină.

Acțiunea face parte din campania Nu avem sânge!, un amplu program de donare de sânge care se desfășoară la nivel național, sub egida Crucii Roșii Române.

Campania națională Nu avem sange! are ca scop informarea și conștientizarea cetățenilor cu privire la nevoia reală de sânge pentru transfuzii din spitalele românești, creșterea numărului donatorilor de sânge din România și îmbunătățirea stocurilor sanguine naționale.

Jandarmii voluntari din Inspectoratului Județean de Jandarmi Călărași, participă la acțiunile de donare de sânge atât joi 15 iunie a.c., pe platoul din fața Prefecturii Călărași, în centrele mobile de donare sânge, cât și luni 19 iunie a.c.,  la sediul Centrului de Transfuzie Județean Călărași, începând cu ora 08.00. (Str. Bărăganului nr.1, Călărași).

Alături de jandarmi, la această acţiune pot participa toţi călărăşenii care doresc să-şi ajute semenii. 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi s-a alăturat Campaniei de donare voluntară de sânge inițiată de Crucea Roșie România, ca un demers de salvare de vieţi omeneşti, prin spijinirea eforturilor de refacere a rezervei de sânge din Centrele de Transfuzie Sanguină.

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au fost prezenți pe platoul din fața Centrului Cultural Județean Călărași unde au participat la o acțiune rapidă de donare de sânge.

Poliţiştii care au sprijinit această campanie consideră că orice persoană sănătoasă le poate urma exemplul, și numai printr-un efort comun putem ajuta pe cineva care are nevoie vitală de sânge.

 

Număr de accesări 321

About The Author

Number of Entries : 826

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top