$
You Are Here: Home » Actualitate » În acest an, încep lucrările la reţeaua de canalizare şi apă pluvială în cartierul Măgureni

În acest an, încep lucrările la reţeaua de canalizare şi apă pluvială în cartierul Măgureni

Print Friendly, PDF & Email

Cartierul Măgureni, una din zonele mărginaşe ale Municipiului Călăraşi, nu a beneficiat, în ultimii ani, de investiţii importante privind infrastructura stradală. Motivul este unul singur: se impune, în primul rând, reabilitarea reţelei de canalizare şi apă pluvială. Şi cum această investiţie nu a fost realizată, municipalitatea călărăşeană intenţionează să o pună în practică chiar în acest an. În şedinţa de Consiliul Local, de joi 28 iunie, a fost pus în dezbatere proiectul de hotărâre privind  aprobarea indicatorilor tehnico-economici  pentru obiectivul de  investiţii ,, Reţea canalizare menajeră şi pluvială Cartier Măgureni, Municipiul Călăraşi, judeţul Călăraşi”.

Valoarea investiţiei este de 5.584.021,61 lei la care se adauga TVA în suma de 1.060.964,10 lei. Aşa cum se arată în proiectul respectiv, „Amplasamentul pe care se vor  realiza lucrările de extindere reţea canalizare menajeră şi pluvială îl reprezintă trama stradală şi trotuarele aferente, situate în intravilanul localităţii în cartierul Măgureni.

Cartierul Măgureni este format din 14 străzi, pe care sunt amplasate un număr de 334 gospodării cu o populaţie de 981 cetăţeni.

 

Număr de accesări 165

About The Author

Number of Entries : 1181

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top