You Are Here: Home » Evenimente » Imobil în flăcări, în comuna Tămădău

Imobil în flăcări, în comuna Tămădău

Print Friendly, PDF & Email

Trei echipaje profesioniste de stingere din cadrul Secției de pompieri Lehliu Gară au acţionat pentru stingerea incendiului cu trei autospeciale timp de aproximativ patru ore, evitând posibilitatea propagării arderii la gospodăriile învecinate și la alte bunuri materiale

 Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la instalaţia unui frigider aflat sub tensiune

          În data de 28.01.2017, ora 03.18, trei echipaje specializate de stingere din cadrul Secției de pompieri Lehliu Gară au fost solicitate să acţioneze pe raza localității Dârvari, comuna Tămădău Mare, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un imobil P+1, proprietate privată, aparţinând unei societăţi comerciale.

La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta puternic, generalizat, cu flacără și cu fum dens la acoperişul imobilului pe o suprafaţă de circa 200 de metri pătraţi, cât și în interiorul acestuia, existând risc de extindere la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la instalaţia unui frigider electric aflat sub tensiune.

Pompierii militari din cadrul Secției de pompieri Lehliu Gară s-au deplasat la această intervenţie cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând eficient pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ patru ore.

În urma incendiului a ars respectivul imobil în proporție de 100% și mobilierul aferent acestuia, iar un autoturism aflat lângă imobil a fost afectat în proporţie de 30% valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de aproximativ 265.000 de lei.

Exista pericolul ca arderea să se extindă la gospodăriile din imediata vecinătate, însă pompierii militari au intervenit și au lichidat incendiul în limitele găsite.

Număr de accesări 54

About The Author

Number of Entries : 838

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top