You Are Here: Home » Evenimente » I.P.J. Călărași a sărbătorit ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE

I.P.J. Călărași a sărbătorit ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE

Print Friendly, PDF & Email

Sărbătoarea a fost un bun prilej ca poliţiştii să fie alături de cetăţeni, familiarizându-se cu privire la specificul instituţiei, cu tehnica şi dotările folosite de poliţişti la executarea misiunilor încredinţate pentru creşterea siguranţei publice.

Au fost amenajate standuri expoziţionale cu tehnică folosită în activitatea de poliţie: laboratorul criminalistic mobil, folosit pentru realizarea cercetării eficiente la locul comiterii infracţiunilor, autospecialele, tehnică, uniforme din dotarea poliţiştilor de rutieră, ordine publică şi luptătorilor SAS.

A fost organizat un punct de informare cu privire la oferta educaţională a şcolilor de poliţie şi o demonstraţie de patrulare, de prindere şi imobilizare a infractorilor.

La ora 8:15, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, simultan cu cei din toată ţara, au păstrat un moment de reculegere, în memoria poliţiştilor căzuţi la datorie.

Tot astăzi, 25 ofiţeri şi 54 de agenţi de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au fost avansaţi la termen, în gradul profesional următor, doi dintre ofiţeri fiind avansaţi, înainte de îndeplinirea stagiului mimin, pentru merite deosebite.

Colegii avansaţi au primit felicitări din partea conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi pentru munca depusă şi rezultatele profesionale obţinute.

 Totodată, conducerea inspectoratului a recompensat cu mulţumiri scrise şi diplome de merit 74 de poliţişti pentru rezultatele obţinute şi activitatea desfăşurată în anul 2016.

Număr de accesări 142

About The Author

Number of Entries : 1740

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top