You Are Here: Home » Actualitate » Elevii care au violat-o pe eleva de la grupul şcolar Şt. Bănulescu au fost arestaţi

Elevii care au violat-o pe eleva de la grupul şcolar Şt. Bănulescu au fost arestaţi

Print Friendly, PDF & Email

Elevii grupului şcolar au fost arestaţi preventiv pentru 15 zile. Poliţiştii au stabilit că unul dintre aceştia este şi autorul unui furt de telefon mobil

 În ziua de 20 iunie a.c., T. Ilie Viorel, de 17 ani şi V. Laurenţiu, de 17 ani, ambii din Comuna Perişoru, judeţul Călăraşi, suspecţi de comiterea infracţiunilor de tentativă de viol şi respectiv, complicitate la tentativă de viol, asupra minorei C. Andreea, de 16 ani, din Comuna Ciocăneşti, au fost prezentaţi Judecătoriei Călăraşi, care a emis pe numele acestora, mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile, cei doi tineri fiind depuşi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Totodată, urmare a activităţilor de investigare desfăşurate de lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale Călăraşi s-a stabilit faptul că V. Laurenţiu este suspect de comiterea infracţiunii de furt calificat a unui telefon mobil, aparţinând lui D. Iuliana, de 15 ani, elevă în cadrul aceleiaşi unităţi şcolare, faptă comisă în data de 28 mai a.c. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

În continuare, cei doi tineri aflaţi în arestul inspectoratului sunt cercetaţi şi în alte cauze aflate în evidenţă.

Număr de accesări 76

About The Author

Number of Entries : 1740

© Copyright 2011-2019, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top