Daniel Florea, fiul fostului comandant de poliţie, candidează la parlamentare

Print Friendly, PDF & Email

După PDL-ul local, PSD Călăraşi pare a fi un alt partid care cu greu reuşeşte să se (re)organizeze.

Deşi aflat într-o alianţă puternică, alături de USL, vocea PSD este aproape stinsă. Lipsa unei mâne ferme la conducerea partidului, a făcut ca acesta să îşi piardă toată forţa politică, ce îl făcea, cândva, imbatabil. Aflat într-o veşnică perioadă de interimat a conducerii, PSD Călăraşi se lasă “pe mâna” celor de la centru, nedorind să îşi asume responsabilitatea, nici măcar a numelor care vor reprezenta interesele judeţului, în următorii 4 ani. Aşa se face că, deşi în cadrul Uniunii, la PNL, candidaţii au fost deja anunţaţi, prin vocea presedintelui organizatiei judetene, Răducu Filipescu, candidaţii PSD rămân încă o necunoscută, pentru colegiile 1 şi 2 de deputaţi. Un posibil nume l-am aflat tot de la liderul liberal, PSD-ul neavând, ce sau prin cine, să comunice.

Aceasta nehotarare pare sa fi generat un prim transfer dinspre Bucuresti spre colegiul 1 Călăraşi, a lui Daniel Florea. Data ca foarte probabila candidatura, Daniel Florea revine la Călăraşi,  unde a locuit o buna perioada de timp, de aceasta dată ca aspirant la un loc de deputat.

Fiul fostului comandant al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi, Gheorghe Florea, Daniel Florea a urmat cariera profesionala a tatalui sau, devenind  judecator in Constanţa. Pasiunea catre sport, si in special catre fotbal, a facut ca acesta sa ajunga preşedinte al Curţii de Arbitraj pentru Fotbal, ocupand functia in perioada in care Gigi Becali a fost absolvit de orice vină şi i-au fost anulate sancţiunile dictate împotriva Stelei, în cazul „Valiza“.

Finul fostului mare fotbalist Ionuţ Lupescu, Daniel Florea a folosit notorietatea dobândită în “războiul” din lumea fotbalului pentru a intra în politică. Si-a dorit sa ajunga senator PDL de Constanţa, insa nu i-a iesit. A devenit, totusi,consilier al ministrului transportului Radu Berceanu, pentru jumatate de an, in 2009, pentru ca in perioada octombrie 2009 – ianuarie 2012 sa fie vicepresedinte al A.V.A.S.  Si-a dat demisia din aceasta functie, dar si din P.D.L. In 9 decembrie 2012, isi va incerca, din nou, sansa de a intra in parlament, de data aceasta ca deputat de Călăraşi, având in spate U.S.L.-ul, care îi conferă toate şansele ca mandatul să fie ca şi adjudecat.

Rămâne încă necunoscut numele de pe colegiul 2, variantele fiind de această dată locale, între Ion Damian, actualul deputat, Răzvan Meseşanu, Ion Samoilă, sau, cel mai probabil, Sorin Vrăjitoru.

undealocuit

Please enter banners and links.

Next Post

Analiza comparativă între niveluri ale administrației publice locale Române și Bulgare

sâm oct. 20 , 2012
    Please enter banners and links.

Te mai poate interesa

error: Content is protected !!