You Are Here: Home » Actualitate » Consilierul de stat, Laszlo Borbely a interacționat cu colectivul Muzeul municipal Călărași și cu un grup de elevi

Consilierul de stat, Laszlo Borbely a interacționat cu colectivul Muzeul municipal Călărași și cu un grup de elevi

Print Friendly, PDF & Email

Marți, 13 februarie 2018, a avut loc la Călărași seminarul regional „Împreună pentru dezvoltarea durabilă”, la care au participat reprezentanţii instituţiilor publice locale şi ai societăţii civile din regiunea de dezvoltare Sud-Muntenia.

Coordonatorul Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului României, consilierul de stat Laszlo Borbely, împreună cu echipa care l-a însoțit la eveniment, a ales Muzeul Municipal Călărași pentru parte de side-event.

În cadrul acestei acțiuni consilierul de stat Laszlo Borbely și echipa dânsului au interacționat cu colectivul muzeului și cu un grup de elevi de la Liceul Danubius coordonați de prof.  Loredana Mira-Fulga și de prof. Dumitrel Toma. Elevii, membrii ai echipei de ambasadori Danubius EPAS și jurnaliști în cadrul CESCUJUR, au profitat de prezența lui Laszlo Borbely, luându-i un interviu.

Consilierul de stat Laszlo Borbely este cetăţean de onoare al municipiului Călărași, fiind numit prin Hotărârea de Consiliul Local numărul 138 din 24 august 2006.

Număr de accesări 70

About The Author

Number of Entries : 838

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top