You Are Here: Home » Actualitate » Complexul de Servicii Comunitare pentru Copii cu Handicap Sever a marcat Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi

Complexul de Servicii Comunitare pentru Copii cu Handicap Sever a marcat Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi

Print Friendly, PDF & Email

 

dav

dav

dav

Luni, 3 decembrie, Complexul de Servicii Comunitare pentru Copii cu Handicap Sever (CSCCHS ), din Călăraşi, a marcat Ziua Internaţională a Persoanelor cu dizabilităţi. Cu zâmbetul pe buze şi  îmbrăcaţi în straie de sărbătoare, copiii din cadrul CSCCHS  au  prezentat un  deosebit  moment artistic cu  poezii şi cântece,  atrăgând admiraţia celor prezenţi. La acest  eveniment marcant  au participat: Emil Muşat, secretarul Consiliului Judeţean Călăraşi, reprezentanţi ai conducerii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, director  general adjunct Lavinia Grosu şi director economic Chivulescu Niculina. Printre invitaţi s-a aflat şi preotul  Dumitru Florin de la Parohia Sfântul Gheorghe, din Călăraşi.

În deschiderea momentului artistic, directorul CSCCHS, Daniela Arbagic a dorit să adreseze cuvinte de mulţumire celor prezenţi.

„Vă mulţumesc tuturor pentru că ne-aţi onorat  invitaţia de a participa la  acest deosebit  eveniment ce marchează  Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi. În primul rând, vreau să mulţumesc copiilor noştri pentru efortul pe care l-au depus pentru a prezenta, aşa cum se cuvine, acest moment artistic, pregătit pentru 3 decembrie, ziua dedicată lor. Mulţumesc, de asemenea, personalului pentru dăruirea, răbdarea de care au dat dovadă în pregătirea acestei manifestări .  Aşa cum se cunoaşte, noi, în fiecare an,  aniversăm această zi deosebită. De această dată, sărbătoarea prilejuită Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi, am dorit să o marcăm sub egida Centenarului iar programul artistic prezentat de copiii noştri este specific acestei sărbători.  Vă urez un sincer si călduros „La mulţi ani!”,a spus Daniela Arbagic.

Directorul general adjunct din cadrul DGASPC a dorit să adreseze felicitări întregului colectiv al Complexului de Servicii Comunitare pentru Copii cu Handicap Sever, din Călăraşi.

„ Întotdeauna vin cu mare drag în mijlocul dumneavoastră. Felicitări copiilor pentru momentul artistic  pe care l-au prezentat  şi tuturor celor care s-au implicat şi au depus mult suflet pentru reuşita acestui eveniment. La mulţi ani!”,a spus Lavinia Grosu.

Serbarea dedicată Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi s-a încheiat cu”Hora Unirii”   şi a fost  oferit  un  delicios tort festiv.

Număr de accesări 314

About The Author

Number of Entries : 1181

© Copyright 2011-2019, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top