You Are Here: Home » De interes » Arhitectul-șef, Laurențiu Samoilă, s-a transferat de la județ, la municipiu

Arhitectul-șef, Laurențiu Samoilă, s-a transferat de la județ, la municipiu

Print Friendly, PDF & Email

Arhitectul-șef al Consiliului Județean, din ultimii 4 ani, Laurențiu Samoilă, este începând de astăzi, 20 februarie, arhitectul-șef al municipiului.

Într-o postare publicată pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Călărași, primarul Daniel-Ștefan Drăgulin informeaza:

„De astăzi, municipiul Călărași are un nou arhitect-şef, în persoana lui Laurențiu Samoilă. Sper ca venirea acestuia sa creeze un circuit funcțional al documentelor emise de Primăria Municipiului Călărași prin Direcția de Urbanism. Succes!”

De menționat că Primăria Călărași nu mai are arhitect-șef din vara anului trecut, după ce Lorand Alexandru Bereczk s-a transferat la Consiliul Județean Covasna.

Cele două concursuri organizate de Primăria Călărași, pentru a ocupa acest post, nu au avut nici măcar un candidat, iar de astăzi, prin transfer, a venit Laurențiu Samoilă, care  a ocupat funcția de arhitect-șef  al județului, timp de 4 ani, din 24 aprilie 2013,  când a  fost numit în această funcție de fostul președinte, Răducu Filipescu, și până în prezent.

 

Număr de accesări 501

About The Author

Number of Entries : 1740

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top