You Are Here: Home » Politică » Alegeri PNL Călărași/ Numărul de voturi primite și echipa cu care pleacă la drum președintele Daniel Ștefan Drăgulin

Alegeri PNL Călărași/ Numărul de voturi primite și echipa cu care pleacă la drum președintele Daniel Ștefan Drăgulin

Print Friendly, PDF & Email

Alegerile în PNL Călărași, desfășurate joi după-amiază, chiar dacă nu au avut miză pentru funcția de președinte al organizației județene, fiind un singur candidat, Daniel Ștefan Drăgulin, au reprezentat o competiție pentru cei înscriși la funcțiile de prim-vicepreședinte, vicepreședinți și membrii ai Biroului Politic Permanent.

Candidaturile multiple la primvicepreședinte și la vicepresedinte, au fost un subiect ce a creat unele nemulțumiri la alegerile de ieri, dar președintele ales a declarat că a fost respectat statutul, în care nu e specificat faptul că nu pot exista mai multe candidaturi, din partea unei singure persoane, pentru aceeasi funcție.

Puțin după miezul nopții, după numărarea voturilor, noul președinte al PNL Călărași, a declarat:

“Vreau să vă mulțumesc că ați avut răbdare și că ați rămas alături de echipa care a numărat voturile, până la această oră târzie. Este o onoare pentru mine să ajung președintele organizației județene, după o muncă de 13 ani și jumătate.

E o onoare care mă și obligă, dar îmi dă și o altă valoare. Vreau să îi mulțumesc domnului Iliuță, pentru că ceea ce a spus a și făcut. Nu aș fi avut cele 530 de voturi, dacă nu erau toți de acord ca eu să fiu președintele acestei organizații. Cele câteva voturi care au fost împotrivă arată că trebuie să mă gândesc foarte bine ce am greșit, ce trebuie să fac, ca și acele voturi să le fac să vină alături de mine. Faptul că suntem uniți, arată că s-a terminat cu orice fel de disensiune în rândul membrilor de partid.  Suntem o echipă puternică și trebuie să demonstrăm că a fost un accident ceea ce s-a întâmplat la alegerile parlamentare.

Ne așteaptă două încercări (n.red. alegerile din 11 iunie, pentru primar, de la Lehliu-Gară și Unirea) și sunt convins că tot Biroul, ales democratic, va pune umărul la treabă, alături de toți ceilalți membri. Orice decizie majoră a PNL Călărași se va lua nu doar cu membrii Biroului, ci și cu ceilalți primari și consilieri județeni. Întotdeauna am fost omul care m-am consultat cu ceilalți, întotdeauna am stat de vorbă cu toți și am ținut cont și de celelalte opinii, dacă eu am luat o decizie mai puțin bună.

Numai așa putem câștiga și putem arăta că suntem o echipă puternică, lucru care mă determină să rămân același om. Sunt onorat că am ajuns președintele organizației, cu 37 de primari în județ este foarte greu să poți gestiona această echipă, dar sunt convins că vom face front comun și vom lua decizii în avantajul organizației județene.

Vă mulțumesc că ați fost alături de mine și că facem o echipă puternică, le mulțumesc celor care au participat la această competiție și îi felicit pe ceilalți câștigători! Asta nu înseamnă că s-a terminat munca, ci va începe o activitate destul de grea, sunt consecvent și o să mergem pe cele mai bune decizii, pentru a câștiga viitoare bătălii.”, a declarat președintele organizației județene, Daniel Ștefan Drăgulin.


De menționat că fostul președinte al PNL Călărași, Răducu George Filipescu, a condus organizația timp de 16 ani, cu rezultate notabile la alegeri, de-a lungul timpului, fiind printre primele 4 organizații județene din țară. La alegerile locale de anul trecut, PNL Călărași a câștigat 37 de primării (din 55), având primăria municipiului reședință de județ și cele două posturi de viceprimar, președinția Consiliului Județean, cele două posturi de vicepreședinte, și, în premieră, majoritatea în Consiliul Județean (17 consilieri din totalul de 31).

La eveniment au participat Cristian Bușoi, secretar general al partidului, Răzvan Sava, președintele  PNL, sector 4 București, fost primar general interimar al capitalei, conferința de alegeri fiind condusă de deputatul Cătălin Predoiu.

Numărul de voturi primite și echipa cu care pleacă la drum președintele Daniel Ștefan Drăgulin:

           Total voturi  555
Nr.crtNume & PrenumeNr.VoturiFuncţie
1Dragulin Daniel Stefan534Presedinte BPJ
2Dobre Gheorghe377Prim vice BPJ Strategii Politice
3Corbu Constantin279Prim vice BPJ Politici Publice
4Deculescu Valentin542PoliticeVicepresedinte BPJ Strategii si Relatii Politice
5Dinulescu Marian374Vicepresedinte BPJ  Imagine, Comunicare
6Eremia Niculae347Vicepresedinte BPJ Politici Economice, Mediu de afaceri
7Vasile Aurel307Vicepresedinte BPJ Politici Sociale, Patronate, ONG
8Enciu Niculae286Vicepresedinte BPJ Administratie Publica, Ordine Publica
9Nedelcu Vasile190Vicepresedinte BPJ Politici in Agrigultura, Silvicultura
10Rogoz Nicolae292Vicepresedinte BPJ Politivi in Educatie, Cercetare
11Tomoiaga Liviu Stefan449Vicepresedinte BPJ Politici in sanatate
12Filimon Mihai469membru BPJ
13Gazu Aurica469membru BPJ
14Raluca Surdu466membru BPJ
15Gheorghescu Niki464membru BPJ
16Gurlui Mihai461membru BPJ
17Croitoru Camelia466membru BPJ
18Uleia Gheorghe430membru BPJ
19Negoita Ion416membru BPJ
20Voicu Lica409membru BPJ
21Geambasu Iulian327membru BPJ
22Iacomi Ion320membru BPJ
23Dobrescu Vasilica295membru BPJ
24Robu Ion289membru BPJ
25Dumitrescu Florin280membru BPJ
26Avram George272membru BPJ
27Ivanciu Viorel267membru supleant BPJ
28Guta Costel266membru supleant BPJ
29Dobre Gheorghe262membru supleant BPJ
30Gaman Ion253membru supleant BPJ
31Pana Dumitru253membru supleant BPJ
32Manea Sandu229membru supleant BPJ
33Banescu Laurentiu139membru supleant BPJ
34Cojocaru Marius133membru supleant BPJ
35Constantin Elena527trezorier
36Decu Adriana Mihaela541presedinte CJRC
37Draghici Mihai Laurentiu522presedinte CoAJ

Număr de accesări 510

About The Author

Number of Entries : 1739

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top