You Are Here: Home » Actualitate » Vocile vedetelor și ale locuitorilor au spus: „Verde pentru România”, la Călărași

Vocile vedetelor și ale locuitorilor au spus: „Verde pentru România”, la Călărași

Print Friendly, PDF & Email

verde pentru RomaniaCampania „Verde pentru România”, inițiată de compania Mix Music, în urmă cu 5 ani, și-a făcut simțită prezența și la Călărași, luni, 19 octombrie.

Directorul Marius Gavrilă a reușit să aducă alături autoritățile locale, elevi și artiști binecunoscuți, pentru a planta cei 50 de tei.

“Este o campanie începută în 2010, pentru că încercăm să dăm o culoare verde mediului înconjurător, tocmai de aceea, am intitulat campania „Verde pentru România”. Totul a plecat de la faptul că organizând spectacole în întreaga țară și văzând pe drum cât de mult se defrișează pentru a se mai construi câte ceva, am spus că e bine să plantăm, fie și un pom, pentru a ajuta natura și, automat, pe noi.

Am avut parte și de vreme frumoasă, așa cum se întâmplă mereu, atunci când Mix Music organizează o acțiune. Am simțit că a fost primită foarte bine ideea și aici, la Călărași, așa cum s-a întâmplat în toate orașele unde am derulat acțiuni similare.”, ne-a declarat Marius Gavrilă.

Alături de compania Mix Music, la Călărași, au fost prezenți și elevi de școală, pentru a planta pomi, în zona Primăriei și a Consiliului Județean, dar s-au alăturat și vedetele din show-bizz: Rucsy, Keo, Dorian, Andreea Antonescu, Amna, Morris, Misty și impresarul Radu Groza.

Acțiunea a fost făcută în colaborare cu Centrul Cultural Județean și Consiliul Județean Călărași.

R Groza Keo Elevi Dorian

 

Număr de accesări 186

About The Author

Number of Entries : 1739

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top