You Are Here: Home » Actualitate » Vasile Blaga vine la constituirea Consiliului Județean Călărași

Vasile Blaga vine la constituirea Consiliului Județean Călărași

Print Friendly, PDF & Email

Iliuta (inca) alaturi de BlagaVineri după-amiază, va avea loc constituirea Consiliului Județean Călărași, și alegerea, totodată, a președintelui și celor doi vicepreședinți.

Vasile Iliuță, ales de majoritatea primarilor și consilierilor județeni PNL, pentru a fi președinte al Consiliului Județean, în următorii 4 ani de zile, a declarat că nu se așteaptă la suprize, în ședința de vineri, lucrurile urmând doar să fie certificate prin votul consilierilor județeni:

„Nu cred că vor apărea surprize la vot. Suntem echipa câștigătoare, avem 17 din cei 31 de consilieri județeni și mă voi reîntâlni în cursul zilei de joi, 23 iunie,  cu toți consilierii județeni, ai PNL, pentru a discuta câteva detalii. Nu va fi niciun risc. Discuția cu președintele PNL Călărași, Răducu Filipescu, a fost clară: cine va fi desemnat de partid, ca viitor președinte de CJ, va fi susținut, necondiționat, de toți consilierii județeni.”

Referitor la prezența, la Călărași, a lui Vasile Blaga, copreședintele PNL, Vasile Iliuță a declarat:

„L-am invitat pe președintele Vasile Blaga să fie prezent la ședința de constituire a Consiliului Județean și mi-a răspuns că este încântat că un fost membru PDL va ajunge președinte de Consiliu Județean, ceea ce înseamnă că și PDL, în armonizarea și construcția făcută alături de PNL, a adus oameni de valoare. Pe lânga Arad și Alba, acesta este al treilea mandat de președinte de Consiliu Județean, din vechiul PDL.”

De menționat că, vineri, 24 iunie, vor fi votați și cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean, propunerile fiind: Marian Dinulescu și Valentin Barbu.

Număr de accesări 399

About The Author

Number of Entries : 1739

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top