You Are Here: Home » Evenimente » Vâlcelele/ Ca în fiecare an, femeile au fost sărbătorite, de ziua lor

Vâlcelele/ Ca în fiecare an, femeile au fost sărbătorite, de ziua lor

Print Friendly, PDF & Email

Gabriel Oroianu, alaturi de dep Vasile IliutaDeputatul  Vasile Iliuță și conducerea Primăriei  din Vâlcelele au dorit să le sărbătorească pe doamnele și domnișoarele, din localitate, prin organizarea unui eveniment dedicat lor.

Ziua Femeii este marcată, an de an, în comuna Vâlcelele, încă de pe vremea când Vasile Iliuță era primarul acestei localități.

Primarul în funcție, Gabriel Oroianu, le-a reamintit celor prezenți că, în urmă cu 3 ani, pe 8 martie, a depus jurământul în calitate de primar al comunei. “A fost o zi frumoasă, ca și cea de astăzi, și vă doresc, dragi reprezentante ale sexului frumos, o primăvară frumoasă, plină de bucurii! La mulți ani!”, a spus Gabriel Oroianu.

Vasile Iliuta, alaturi de prof Gabriel Popescu (dr) si Emil Musat (st)Deputatul Vasile Iliuță a dorit să le mulțumească celor prezenți, la eveniment:

Am venit să petrecem, împreună, cea mai frumoasă zi din an: Ziua Femeii. Dacă nu am avea alături de noi aceste femei puternice, am mai putea fi noi bărbați puternici? Sigur, nu! La mulți ani doamnelor, vă mulțumesc că sunteți prezente la acest moment dedicat vouă și, îi mulțumesc, deopotrivă, că a răspuns invitației, fostului meu decan de la ASE, profesor dr. Gabriel Popescu.
ValceleleLa rândul lor, viceprimarul Nelu Tatu și consilierul județean, Emil Mușat, le-au transmis cele mai frumoase gânduri, tuturor femeilor, de ziua lor.

Petrecerea a durat preț de câteva ore, doamnele demonstrând, încă o dată, că știu să se distreze, chiar dacă evenimentele de acest gen, de recreere și bunădispoziție, sunt destul de puține, în decursul unui an, deoarece femeile, în general, preferă să pună activitatea de la serviciu și pe cea de acasă, mai presus de momentele deconectante.

La mulți ani, doamnelor și domnișoarelor!

petrecere Valcelele

Număr de accesări 528

About The Author

Number of Entries : 1739

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top