You Are Here: Home » Actualitate » UNPR Călărași „După plecarea lui Drăgulin, nu a fost depusă nicio demisie!”

UNPR Călărași „După plecarea lui Drăgulin, nu a fost depusă nicio demisie!”

Print Friendly, PDF & Email

UNPR conferintaPreședintele organizației județene a UNPR Călărași, dep. Aurel Niculae, a declarat în conferința de presă susținută joi, 4 februarie, că primarul Daniel Ștefan Drăgulin, fost vicepreședinte al partidului la nivel central și coordonatorul regiunii Sud-Muntenia, și-a dat demisia din toate funcțiile de conducere ale partidului, solicitând să rămână simplu membru.

„Statutul dânsului va fi decis zilele următoare, de către conducerea partidului, pentru că nu este un simplu membru.          Vom ține cont de solicitarea dânsului, de a demisiona din funcțiile de conducere.”

Deputatul Aurel Niculae a recunoscut că plecarea lui Daniel Drăgulin a fost și nu prea o surpriză pentru el.

„Dacă ne uităm la ultimele declarații, date chiar de la masa aceasta, în ultima conferință de presă spunea că nu îi este frică să candideze din partea UNPR sau a oricărui alt partid, PSD sau PNL, pentru că va câștiga. Îi respectăm decizia, chiar dacă, personal, nu sunt de acord cu ea. Ne-am mulțumit, reciproc, pentru colaborare, iar venirea dânsului în UNPR a fost un plus, pentru că organizația a devenit mult mai vizibilă.  A fost o surpriză neplăcută pentru întreaga conducere a partidului și pentru colegi plecarea lui, dar îi respectăm decizia luată.

Președintele UNPR Călărași se așteaptă să plece, o dată cu primarul Drăgulin, echipa cu care a venit de la PNL, fiind pregătiți chiar să înlocuiască lista de consilieri locali, chiar dacă până acum nu a fost depusă nicio demisie.

“Nu ne place mariajul în trei, așa că vom lua cea mai bună decizie pentru partid. Cine va rămâne, rămâne, cine pleacă, pleacă! Sigur până pe 15 februarie vom avea și numele candidatului la Primăria Călărași din partea UNPR.”, a concluzionat Aurel Niculae.

Acesta a dorit să menționeze că i-a reamintit lui Drăgulin că cel mai mare adversar îi este, în continuare, Răducu Filipescu, preferând să comenteze afirmația cu un banc: „Pe o insulă, uitată de Dumnezeu, erau o broască țestoasă și un scorpion. După ani de zile, broasca spune: uite, acolo, orașul! Iar scorpionul îi zice: Ia-mă și pe mine!

Ești nebun? Cum să te iau? E viața mea în joc!

O convinge, în cele din urmă, pe broscuță să îl ia și începe să înoate cu scorpionul în spinare. Înoată și după un timp, începe să se vadă pământul. Când mai aveau puțin să ajungă la mal, scorpionul o înțeapă pe broscuță, care se miră toată: Ce-ai facut? Ne-ai omorât pe amândoi! De ce? Nu am putut să mă abțin!, i-a răspuns scorpionul.

I-am spus și domnului Drăgulin bancul acesta, pentru că, și eu, am fost la rândul meu, cândva, o „broască țeastoasă” pentru Filipescu.”, a spus deputatul Aurel Niculae, care a menționat că nu mai este interesat să se întoarcă în PNL.

Număr de accesări 459

About The Author

Number of Entries : 1739

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top