You Are Here: Home » Politică » UNPR Călărași crede în puterea femeilor/9 la primăriile din județ

UNPR Călărași crede în puterea femeilor/9 la primăriile din județ

Print Friendly, PDF & Email

UNPR candidatiUNPR Călărași și-a lansat la finalul săptămânii trecute, pe 22 aprilie, candidații la primăriile din județ și la președinția Consiliului Județean, în persoana deputatului Aurel Niculae, președintele interimar al organizației județene.
La evenimentul care s-a bucurat de prezența numeroasă a membrilor UNPR, din județul Călărași, a participat președintele partidului, ales recent, deputatul de Călărași, Valeriu Steriu, însoțit de vicepreședinta partidului, deputat Luminița Adam și Cezar Stancu, președintele Tineretului UNPR.
Președintele UNPR Călărași, deputat Aurel Niculae, le-a transmis celor prezenți:Aurel Niculae
“Este un moment important pentru noi, iar sala Barbu-Știrbei este extrem de călduroasă și ar fi fost neîncăpătoare, dacă toți acei colegi pe care i-am prezentat, și în conferințele de presă, ar fi dat dovadă de bărbăție și si-ar fi ținut cuvântul dat, că vor candida, și nu cedau la primii arginți care le-au fost puși pe masă sau nu cedau la acele motoare pe care unele partide le-au pus în funcțiune, fără să își dea seama că uleiul nu mai merge în motor, și că zahărul s-ar putea să strice benzina, cum ar spune un mecanic.
Cele 5 mari proiecte pe care ni le propunem, pentru județul Călărași, sunt: portul Oltenița, podul peste Dunăre, readucerea Institutului de Cercetare de la Fundulea în circuitul academic și de cercetare român, Parcul Industrial și repunerea în funcțiune a investiției de la Vlad-Țepeș, infrastructura irigației, pentru că ne aflăm într-un județ agrar. Dacă proiectele asumate nu vor demara în doi ani de zile, după ce echipa UNPR va fi aleasă, întreaga conducere de la Consiliul Județean și Primărie își va depune demisia.”, a spus Aurel Niculae.

Valeriu SteriuPreședintele partidului, Valeriu Steriu, a spus că este încrezător în forța filialei din Călărași
, pe care o vede obținând, la alegerile locale, un scor de peste 12%.
“Dacă în urmă cu 4 ani eram o organizație formată din doar 20 de membri, în Călărași, astăzi nu mai avem loc pe scenă. Sunt convins că oganizația de aici va avea un scor foarte bun, din două cifre, și este normal să fie așa. Suntem doi parlamentari și vă asigur că cel puțin 2 parlamentari vor fi și din toamnă, care vor continua proiectele pentru Călărași. Dacă acum 4 ani aveam 5% la alegeri, acum mergem pe un procent mult mai mare, format, cu siguranță, din două cifre.”, a afirmat președintele partidului.

UNPR nu a reușit să își anunțe candidați la Primărie în toate localitățile din județ, însă din cei peste 35 prezentați, 9 sunt femei, cele mai multe desemnate de vreo organizație de partid, din județul Călărași.

Acestea sunt:

NICOLACHE ELENACĂLĂRAŞI
ROTARU EMILIACRIVĂŢ
ŞERBAN MARIANALEHLIU SAT
ILIE MARCELAINDEPENDENŢA
TOMA CARMEN- IONELIAMODELU
STANCU-MARINCIU IULIANAŞOLDANU
VOICU ELEONORAVÎLCELELE
ALEXANDRU CLAUDIARADOVANU
MOŞU FLORENTINAFUNDENI

 

Număr de accesări 555

About The Author

Number of Entries : 779

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top