You Are Here: Home » Evenimente » Un tânăr, fără permis de conducere, a accidentat grav un copil

Un tânăr, fără permis de conducere, a accidentat grav un copil

Print Friendly, PDF & Email

foto accident de muncaPoliţiştii rutieri au reţinut, în seara de 20 noiembrie 2015, pe un tânăr din comuna Dragalina, care a condus un autovehicul, fără a poseda permis, şi ar fi produs un accident, soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

 La data de 20 noiembrie a.c., P. Mihai, de 18 ani, a condus un autoturism pe raza comunei Dragalina şi, pe fondul lipsei de experienţă în conducere şi al neasigurării la schimbarea direcţiei, a acroşat un alt autovehicul. Apoi şi-a continuat deplasarea şi a pătruns pe o alee de acces în curtea unei unităţi şcolare, unde autoturismul s-a lovit de un stâlp de beton.

În urma impactului, un minor de 10 ani, pasager în maşina condusă de P. Mihai, a fost rănit grav, fiind transportat la un spital din Bucureşti, pentru îngrijiri medicale.

Din verificările efectuate s-a constatat că tânărul de 18 ani nu posedă permis de conducere.

Poliţiştii au dispus măsura reţinerii lui P. Mihai, care a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând să fie prezentat parchetului cu propunere de arestare preventivă.

 

Număr de accesări 475

About The Author

Number of Entries : 1740

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top