You Are Here: Home » Actualitate » Trei accidente grave cu victime, pe şoselele din judeţul Călăraşi

Trei accidente grave cu victime, pe şoselele din judeţul Călăraşi

Print Friendly, PDF & Email

accidentLa data de 22 aprilie 2016,  P. Andrei, de 25 ani, din oraşul Câmpina, judeţul Prahova, în timp ce conducea pe DN 3, în afara localităţii Belciugatele, un autoturism, nu a păstrat distanţa faţă de un atelaj hipo care circula pe acelaşi sens de mers, intrând în coliziune cu acesta.

Din accident a rezultat avarierea autoturismului şi vătămarea corporală a trei persoane care se aflau în atelajului hipo şi care au fost transportate la spital.

 

În seara de 24 aprilie 2016, pe raza comunei Curcani, R. Eugen, de 25 ani, din comuna Luica, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat pe P. Florian, de 44 ani, din oraşul  Budeşti, judeţul  Călăraşi, care se afla pe carosabil.

Din accident a rezultat vătămarea corporală pietonului, care a fost transportat la Spitalul Olteniţa.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea organelor de poliţie şi nici nu a anunţat despre producerea acestuia, fiind identificat imediat de poliţişti şi găsit la domiciliu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-a fost recoltată o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fără a poseda permis de conducere şi sub influenţa alcoolului.

 

În seara de 24 aprilie 2016,  Ș. Adrian, de 21 ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism, în afara localităţii Gruiu, a surprins şi accidentat pe I. Costel, de 65 ani, din orașul Budești, judeţul Călărași, care se deplasa pe carosabil.

Victima a fost transportată la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

 

Număr de accesări 1.429

About The Author

Number of Entries : 1176

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top