You Are Here: Home » Învăţământ » Student la Oxford: “Trebuie să fii încrezător în forțele tale, pentru că nu este imposibil să ajungi la o universitate de elită!”

Student la Oxford: “Trebuie să fii încrezător în forțele tale, pentru că nu este imposibil să ajungi la o universitate de elită!”

Print Friendly, PDF & Email

alexÎnceputul toamnei, vine cu emoții atât pentru elevi, cât și pentru cei care intră în primul an de studenție. Cu atât mai mult cu cât aceștia urmează să pășească, pentru prima dată, pe porțile unei universități de prestigiu, în întreaga lume. Astăzi, facem cunoștință cu un absolvent, care a fost acceptat de Oxford, pe specializarea informatică.

De mic a fost pasionat de matematică, fizică și informatică, participând la multe competiții naționale și internaționale, unde a obținut numeroase premii. De două ori a făcut parte din echipa care a reprezentat România la concursul de informatică, din SUA, la “American Computer Science League” (în clasa a IX-a și a XI-a), dar a participat și la două competiții internationale de matematică,  în Germania și Bulgaria, “International Tournament of Young Mathematicians”.

Și pentru că exemplele pozitive nu contează de unde vin, atâta vreme cât ai ce învăța din experiența lor, vă invit să faceți cunoștință cu Alexandru Strîmbu, șeful de promoție, din acest an, al Liceului Andrei Șaguna, din Brașov, actual student la Oxford.

Număr de accesări 970

About The Author

Number of Entries : 1740

© Copyright 2011-2019, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top