You Are Here: Home » Actualitate » Spitalul Călărași s-a înnoit: cu o investiție recepționată și cu un director medical

Spitalul Călărași s-a înnoit: cu o investiție recepționată și cu un director medical

Print Friendly, PDF & Email

inaugurare UPUJoi, 30 iunie, a avut loc recepția obiectivului de investiții “Extindere Unitate Primiri Urgențe și acces ambulanțe” la Spitalul Județean de Urgențe Călărași. Investiția Consiliului Județean Călărași are o valoare de 2,46 milioane RON și se întinde pe o suprafață de 1525 mp. În momentul de față, Consiliul Județean Călărași are în derulare încă trei obiective de construcții și montaj în spitalul din Călărași: – corp A, etaj 2: Laborator analize medicale – corp A, etaj 4: Bloc operator – Reparație capitală ascensoare pentru marfă și personae.

Prezent la eveniment, președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, și-a reafirmat sprijinul pentru îmbunătățirea actului medical din cadrul Spitalului Județean de Urgențe Călărași, precizând că acest obiectiv rămâne principala prioritate a mandatului său. Președintele CJ Călărași a promis că se va implica pentru identificarea de soluții care să rezolve deficitul de medici din cadrul Spitalului Județean de Urgențe Călărași.

Belusica L.Noul director medical al spitalului, Conf. Univ. Dr. Laurențiu Belușică, a declarat că a fost adus la Călărași de hotărârea pe care a văzut-o la președintele Consiliului Județean, de a se implica în creșterea calității actului medical.

 

inaugurare UPU 2 UPU

Număr de accesări 1.410

About The Author

Number of Entries : 1739

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top