You Are Here: Home » Actualitate » Spectacolul de teatru ”În vizită la domnul Green”, pe scena Centrului Cultural Judeţean

Spectacolul de teatru ”În vizită la domnul Green”, pe scena Centrului Cultural Judeţean

Print Friendly, PDF & Email

timMarți, 20 Septembrie 2016, se va defăşura, la Călăraşi,  spectacolul de teatru ”În vizită la domnul Green” – autor: Jeff Baron.

Spectacolul se va desfășura în sala ”Barbu Știrbei”a Centrului Cultural Judeţean Călăraşi, începând cu ora 18:00 și face parte din Stagiunea ”Toamnă Culturală”.

Teatrul Evreiesc de Stat din București, regia: Erwin Șimșensohn, scenografia: Irina Moscu.

Distribuție: Domnul Green – Virgil Ogășanu

Ross Gardiner – Tudor Istodor

 

 

Jeff Baron – scriitor american – a scris romane, piese de teatru, librete pentru operă, comedii şi drame pentru principalele reţele de televiziune americane. Filmele sale de scurt metraj au fost premiate şi prezentate în festivaluri internaţionale de film.         ”În vizită la Domnul Green”, cea mai cunoscută piesă a sa, a fost jucată în 43 de ţări și tradusă în 23 de limbi. Printre numeroasele premii obţinute amintim ”KulturPreis Europa”, ”Inthega Prize” (Germania) şi ”Premiul pentru Cea Mai Bună Piesă” (Grecia, Mexic, Turcia, Israel, Chile şi Uruguay).

Un bătrân evreu văduv din Manhattan a renunţat să se mai bucure de viaţă, trăind într-o izolare fizică şi spirituală autoimpusă. Întâlnirea cu Ross, un tânăr sofisticat, provoacă incursiuni în trecut, aduce la suprafață vechi secrete de familie și sentimente reprimate. O poveste captivantă cu  final neașteptat și emoționant…

Număr de accesări 93

About The Author

Number of Entries : 1176

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top