You Are Here: Home » Politică » Senatorul Iulian Dumitrescu vrea la Consiliul Județean

Senatorul Iulian Dumitrescu vrea la Consiliul Județean

Print Friendly, PDF & Email

Iulian-DumitrescuLa conferința de presă ce a avut loc la sediul organizației județene a PNL Călărași a fost prezent, săptămâna aceasta, senatorul Iulian Dumitrescu. Acesta a fost întrebat dacă va pleca să candideze la Prahova, conform unor discuții ce au avut loc în cadrul partidului, la nivel central, sau dacă va rămâne la Călărași să candideze, în 2016.

Senatorul Iulian Dumitrescu a răspuns: “Au fost discuții că pot pleca la Prahova. Dar eu sunt aici, nu e nimic de discutat. Partidul mai are nevoie de oameni care să coordoneze organizații în țară. Dacă aici Răducu Filipescu îl are pe Dan Motreanu, dar și pe mine, în alte județe nu este aceeași situație și, practic, de acolo a plecat discuția. Dar sunt aici și mă simt foarte bine! Dacă mi s-ar fi impus să plec, era altceva!”

Întrebat dacă și-ar dori să ocupe funcția de președinte de Consiliu Județean, la Călărași, senatorul Dumitrescu a răspuns pozitiv, spunând că, totodată, dacă PNL va veni la guvernare, după alegeri, ar fi valabilă și o posibilă funcție de ministru pe care să o ocupe în guvernul liberal.

Număr de accesări 471

About The Author

Number of Entries : 1739

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top