$
You Are Here: Home » Politică » Sen. Filipescu: ,,Am luat semnături de susținere de la PSD, ALDE, UDMR!”

Sen. Filipescu: ,,Am luat semnături de susținere de la PSD, ALDE, UDMR!”

Print Friendly, PDF & Email

Senatorul PNL, Răducu Filipescu, se pregătește să depună în Parlament două propuneri legislative, referitoare la finanțarea sportului.

Pentru că o altă încercare similară, de a-i fi votate propunerile, s-a soldat cu eșec, acum, Răducu Filipescu încearcă să obțină câștig de cauză prin atragerea de semnături și din partea parlamentarilor aflați la putere.

“O să îi rog și pe parlamentarii PSD Călărași, senatoarea Roxana Pațurcă și deputatul Iulian Iacomi, să  semneze inițiativele legislative. Este vorba despre modificarea legii sportului, ca aceste ONG-uri sportive să devină de interes public, să nu mai fie de interes privat, ca să poată fi finanțate de Consiliile Județene, Primării și alte unități de stat, iar a doua inițiativă vine pe ideea de a da posibilitatea Consiliilor Locale și Județene să poată încheia contract cu ONG-urile, pe 2 ani de zile, pentru că toamna încep campionatele și se termină primăvara, fiind doi ani calendaristici.

Acum, toți președinții de Consilii Județene și primarii stau cu inima strânsă, atunci când vine în control Curtea de Conturi, pentru că le-ar putea imputa sumele. Am luat semnături și de la PSD, ALDE, UDMR, pentru că dacă un proiect de lege are inițiatori din toate partidele, mai are șanse să treacă, dar dacă nu se vede și semnătura celor de la putere, nu are nicio șansă. ”, a spus senatorul PNL, Răducu Filipescu.

Număr de accesări 296

About The Author

Number of Entries : 1740

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top