You Are Here: Home » De interes » Puteți aplica pentru aceste locuri de muncă, până la 1 decembrie

Puteți aplica pentru aceste locuri de muncă, până la 1 decembrie

Print Friendly, PDF & Email

Locuri de muncă sezonieră în AGRICULTURĂ SPANIA – CAMPANIA 2017

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomița prin serviciul de ocupare EURES România oferă în cadrul Bursei locurilor de muncă pentru Spania, 800 locuri de muncă vacante în Spania, pentru munca sezonieră în agricultură, pentru recoltarea căpşunilor. Sunt solicitate 500 femei apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsa între 18–40 ani precum si 150 cupluri. Nu se solicită experință.

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

Salariul oferit este de 40,15 euro brut pe zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro pe luna asigurare socială.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Călărași până la data de 1 decembrie 2016.

Selecția persoanelor înscrise se va desfășura la SLOBOZIA, în data de 14 decembrie 2016!

 

Număr de accesări 229

About The Author

Number of Entries : 724

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top