You Are Here: Home » Comunicate de presă » Primăria Călărași/Sunt așteptate propunerile călărășenilor pentru proiectul de buget al anului 2018

Primăria Călărași/Sunt așteptate propunerile călărășenilor pentru proiectul de buget al anului 2018

Print Friendly, PDF & Email

Așa cum v-am obișnuit în ultimii ani, Primăria Municipiului Călărași își construiește proiectul de buget al viitorului an și pe baza propunerilor venite din partea cetățenilor.

Pentru al patrulea an consecutiv, așteptăm din partea dumneavoastră propuneri de lucrări ce credeți că trebuie incluse în bugetul de venituri și cheltuieli al anului următor. Executivul Primăriei Călărași lucrează deja la acest document, fiind identificate o parte din prioritățile anului 2018.

Funcție de necesitate, urgență, categorie bugetară, planuri urbanistice și numărul de persoane deservite, o parte din propunerile ce vor sosi pe adresa de mail propuneribuget2018@primariacalarasi.ro sau printr-o scrisoare la adresa: Primăria Călărași, strada București, nr. 140A va fi cuprinsă în proiectul de buget 2018.

Toate propunerile primite vor fi publicate pe site-ul primăriei, pentru a fi cunoscute de toți locuitorii municipiului. Acestea pot fi trimise până la data de 10.01.2018.

BIROUL DE PRESĂ

Număr de accesări 78

About The Author

Number of Entries : 801

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top