You Are Here: Home » Uncategorized » Primăria Călărași/ Pe perioada codului meteorologic de viscol nu folosiți autoturismele, decât dacă sunteți nevoiți!

Primăria Călărași/ Pe perioada codului meteorologic de viscol nu folosiți autoturismele, decât dacă sunteți nevoiți!

Print Friendly, PDF & Email

Municipiul și județul Călărași se vor afla vineri, 6 ianuarie, între orele 02.00-18.00, sub cod portocaliu de viscol, potrivit atenționărilor meteorologice.

La nivelul Primăriei municipiului Călărași a avut loc deja prima ședință a Comitetului local pentru situații de urgență, la care a participat și operatorul URBAN SA, care are contractate operațiunile de deszăpezire. La ședință au participat, totodată, și toți subcontractorii care au pus la dispoziția URBAN-ului utilaje specifice.

S-a stabilit foarte clar ca cele 64 de utilaje de deszăpezire să fie la dispoziție 24 de ore din 24, iar aparatul propriu al Primăriei Municipiului Călărași să urmărească, așa cum a făcut an de an, toate activitățile ce se vor desfășura.

Rugăm, pe această cale, călărășenii care mâine nu sunt nevoiți să folosească autoturismele din proprietatea lor, să nu le folosească pe perioada codului meteorologic de viscol, și, mai important, să parcheze mașinile astfel încât să nu fie afectate operațiunile de deszăpezire.

Referitor la programul Sărbătorii Bobotezei, mâine, la prima oră, se vor lua deciziile finale cu privire la posibila anulare a unor activități.

Primar Daniel Ștefan Drăgulin

Număr de accesări 572

About The Author

Number of Entries : 779

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top