You Are Here: Home » De interes » Președinția Consiliului Județean “se joacă” greu,  la PNL Călărași

Președinția Consiliului Județean “se joacă” greu,  la PNL Călărași

Print Friendly, PDF & Email

foto CJPână la finalizarea listelor cu candidații la primării sau Consiliul Județean, orice variantă pare posibilă pentru fiecare partid politic, din dorința, pe de o parte, de a-i mulțumi pe membrii apropiați, pe de altă parte, de a merge pe varianta câștigătoare.

Ne vom referi  acum la PNL Călărași, unde modificările, în ceea ce privește candidații, au intervenit cu o viteză amețitoare.

La Primăria Călărași, numele candidatului a fost clar menționat abia după revenirea în partid a lui Daniel Drăgulin. Celelalte nume sondate au dispărut ca un fum, după această revenire.

La Consiliul Județean, însă, variantele s-au schimbat mai ceva ca la pariurile cu miză mare.

Începând cu Răducu Filipescu ce își dorea, și nu își mai dorea șefia C.J. (din motive independente de el!), și continuând cu Marian Dinulescu, numele dat ca sigur, până la mijlocul acestei săptămâni, nominalizările au mers mai departe.

Ședința B.P.J. a PNL, de miercuri seară, a venit cu un alt nume pentru conducerea Consiliului Județean: Vasile Iliuță. Nu că ar fi o surpriză, deoarece și acest nume a fost vehiculat, la un moment dat, pentru această funcție.

Doar că Răducu Filipescu a spus, permanent, că Iliuță ar fi cel mai potrivit la Primăria Călărași, fiind singurul care ar fi putut să-l bată pe Drăgulin (până să revină în PNL), deși Iliuță afirma, de departe, că își dorește să candideze la C.J., decât la primărie.

În acest moment, planurile copreședintelui PNL, Răducu Filipescu, sunt schimbate, deoarece Vasile Iliuță este singurul care și-a anunțat , până în acest moment, intenția de a candida la președinția Consiliului Județean, din partea PNL Călărași. Este o decizie deloc ușoară, ținând cont că cei doi au disputat, în trecut, multe bătălii politice, care au lăsat sechele puternice.

Dacă lista finală privind candidatura la C.J. Călărași va rămâne aceasta, rămâne de văzut, dar un lucru e clar: nimic nu pare imposibil în această perioadă preelectorală tumultuoasă, în care fiecare partid este gata să facă orice sacrificiu, în numele câștigării alegerilor locale.

Număr de accesări 361

About The Author

Number of Entries : 1739

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top