You Are Here: Home » De interes » Poliţiştii rutieri călărășeni în acțiune pe drumurile publice, din judeţ

Poliţiştii rutieri călărășeni în acțiune pe drumurile publice, din judeţ

Print Friendly, PDF & Email

Poliţişti rutieri desfăşoară, zilnic, pe toate drumurile publice, din judeţ, acţiuni menite să contribuie la creşterea gradului de siguranţă a tuturor participanţilor la trafic, neregulile constatate fiind sancţionate potrivit legii.

Astfel, în ultimele trei zile, în timpul activităţilor specifice efectuate, poliţiştii au identificat mai multe persoane, care conduceau autovehicule, fără să posede permis sau în timp ce se aflau sub influenţa alcoolului, fiind cercetate în cadrul dosarelor penale întocmite, pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Exemple:

-Poliţiştii din Budeşti au identificat în trafic, pe DN 4, în ziua de 9 octombrie a.c., un autoturism  condus de un bărbat de 32 ani, din Frumuşani, judeţul Călăraşi, care nu deţinea permis.

– În noaptea  de  8/9 octombrie a.c., agenţi de poliţie din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Grădiştea  au depistat, în comuna Independeţa, un bărbat de 53 ani, din Feteşti, judeţul Ialomiţa,  care  conducea un autoturism deşi se afla sub influenţa alcoolului.

La testarea cu aparatul etiloteest bărbatul  a prezentat concentraţie alcoolică de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele situaţii poliţiştii au întocmit dosare penale fiind cercetaţi de poliţişti pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier.

 

 

Număr de accesări 225

About The Author

Number of Entries : 663

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top