You Are Here: Home » De interes » Polițiștii călărășeni în acțiune

Polițiștii călărășeni în acțiune

Print Friendly, PDF & Email

Poliţiştii desfăşoară activităţi suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, pe raza judeţului Călăraşi.

În perioada 12 – 14 februarie 2016, poliţiştii din Călăraşi desfăşoară o acţiune de  prevenire a faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

La acţiune participă poliţişti de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, de la investigarea fraudelor, din cadrul formaţiunii de arme, explozivi şi substanţe periculoase şi luptători de intervenţie rapidă.

La data de 12 februarie 2016, au fost efectuate 25 de acţiuni şi controale, în timpul cărora poliţiştii au aplicat 136 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 127.270 de lei.

12 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, prevăzute de Legea 61/1991, alte 19 sancţiuni conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite şi 3 la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

Poliţiştii au acţionat şi pentru reducerea riscului rutier, pentru abaterile constatate în trafic fiind aplicate 91 de sancţiuni contravenționale, 27 dintre acestea constând în depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca măsură complementară, au fost reţinute 4 permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

 

Număr de accesări 393

About The Author

Number of Entries : 1739

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top