You Are Here: Home » Politică » PNL Călărași/Desemnarea lui Dinulescu contestată, unii primari amenință cu plecarea din partid

PNL Călărași/Desemnarea lui Dinulescu contestată, unii primari amenință cu plecarea din partid

Print Friendly, PDF & Email

marian dinulescuJoi seară, a avut loc Delegația Permanentă  a PNL Călărași. În cadrul acesteia, s-a votat reprezentantul PNL Călărași, la președinția Consiliului Județean. Unul dintre cei doi candidați, respectiv, copreședintele Vasile Iliuță a ales să renunțe la candidatură, știind că nu va avea șanse să fie votat, decât de o treime din numărul membrilor cu drept de vot (din fostul PDL), față de Marian Dinulescu, care deținea majoritatea, cu membrii care provin din vechiul PNL.

După confirmarea lui Dinulescu drept candidat la C.J., din partea PNL, Vasile Iliuță a anunțat că va contesta votul, pe motiv că a fost încălcată decizia Biroului Permanent Național al PNL Călărași, conform căreia desemnarea la șefia Consiliului Județean se face în urma unui sondaj.

Primarii care provin din fostul PDL, 13 la număr, și-au exprimat intenția de a părăsi partidul, acuzând modul rigid în care este condus partidul de Răducu Filipescu.

Copreședintele Vasile Iliuță a declarat, pentru Actualitatea de Călărași, că nu va părăsi partidul, ci va rămâne alături de echipa PNL Călărași.

Număr de accesări 707

About The Author

Number of Entries : 779

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top