You Are Here: Home » Actualitate » Patru locuinţe, din Dragalina, afectate de inundaţii

Patru locuinţe, din Dragalina, afectate de inundaţii

Print Friendly, PDF & Email

inundatii-1-dragalinaPompieri militari din cadrul Secției Dragalina au fost solicitaţi să acţioneze în data de 25 martie 2016 pentru evacuarea apei acumulate în exces în patru  gospodării cetățenești din comuna Dragalina, situate pe strada Plopilor.

Trebuie menționat că în zona comunei Dragalina pânza freatică se află la un nivel foarte ridicat, iar din cauza precipitațiilor abundente căzute în ultimele zile s-a produs fenomenul de băltire a apei, fiind afectate mai multe gospodării și chiar locuințe din această localitate.

Pompierii militari au acționat cu motopompele și echipamentele din dotare și au evacuat apa din cele patru gospodării afectate după aproximativ 20 de ore de muncă.

Din cauza precipitaţiilor abundente şi a apei acumulate în exces în gospodării, exista riscul ca pereţii exteriori ai mai multor locuinţe să se surpe din cauza infiltraţiilor, însă prin intervenţiile lor până la acest moment, salvatorii au reuşit să înlăture această posibilitate, diminuând considerabil efectele negative ale inundaţiilor, valoarea bunurilor salvate fiind estimată la suma de 300.000 de lei.

Număr de accesări 136

About The Author

Number of Entries : 1176

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top