You Are Here: Home » Actualitate » Părerea călărășenilor contează/ Propuneri pentru bugetul Primăriei Călărași, pe anul 2017

Părerea călărășenilor contează/ Propuneri pentru bugetul Primăriei Călărași, pe anul 2017

Print Friendly, PDF & Email

Și în acest an, Primăria Municipiului Călărași așteaptă propuneri din partea locuitorilor reședinței de județ cu privire la lucrări ce ar trebui incluse în bugetul de venituri și cheltuieli al anului 2017.

În această perioadă, executivul Primăriei Călărași, alături de specialiști din cadrul instituției, lucrează la proiectul bugetului de venituri și cheltuieli al anului 2017, identificând o parte din problemele prioritare a căror rezolvare să-și găsească soluțiile financiare în bugetul anului următor.

Conducerea Primăriei Călărași, în funcție de necesitate, urgență, categorie bugetară, planuri urbanistice și numărul de persoane deservite, va încerca să cuprindă  în proiectul bugetului aferent lui 2017 propunerile din partea călărășenilor.

Acestea sunt așteptate pe adresa de mail propuneribuget2017@primariacalarasi.ro sau printr-o scrisoare la adresa: Primăria Călărași, Str. București, nr. 140 A.

Ca și în anii trecuți, menționăm faptul că nu vor fi luate în considerare discuțiile de pe rețelele de socializare, ele fiind greu de sintetizat și analizat.

Toate propunerile primite vor fi publicate pe site-ul primăriei, pentru a fi cunoscute de toți locuitorii municipiului.

Propunerile pot fi trimise până la data de 20.01.2017.

 

Număr de accesări 211

About The Author

Number of Entries : 779

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top