$
You Are Here: Home » Actualitate » Palatul Copiilor Călărași și-a deschis porțile, sâmbătă, 30 septembrie

Palatul Copiilor Călărași și-a deschis porțile, sâmbătă, 30 septembrie

Print Friendly, PDF & Email

Festivitatea de deschidere a noului an școlar, 2017-2018, pentru Palatul Copiilor, a avut loc la sala Barbu-Știrbei,  sâmbătă, 30 septembrie. Alături de directoarea instituției, Lavinia Vasile, au fost prezenți și profesorii  celor 12 cercuri organizate, în diferite domenii: artistice, tehnice si aplicative.

Au răspuns invitației de a fi prezente la eveniment, inspectorul general școlar, Elena Mihăilescu, și senatoarea Roxana Pațurcă.

În deschiderea festivității, directoarea Lavinia Vasile s-a adresat celor prezenți: profesori, elevi și părinți:

,,Vreau să vă urez mult succes, în acest nou an școlar, la Palatul Copiilor! Îmi doresc să obținem rezultate cel puțin la fel de bune, așa cum au fost anul trecut, și putem reuși acest lucru cu sprijinul părinților, al profesorilor  și, bineînțeles, cu efortul copiilor.

Le mulțumesc celor care au venit, astăzi, alături de noi, și în special,  inspectorului general școlar, Elena Mihăilescu, și senatoarei Roxana Pațurcă.”

Inspectorul general școlar, Elena Mihăilescu, a afirmat:

,,Este o mare bucurie să fiu alături de cei care frecventează cursurile organizate de Palatul Copiilor, de echipa de cadre didactice, din care, nu demult, am făcut parte.

Le doresc mult succes copiilor, în acest nou an școlar, și aceleași realizări frumoase, pline de performanțe,  cu care ne-au obișnuit, în ultimii ani, cei de la Palatul Copiilor!  Felicitări și profesorilor coordonatori!”

Senatoarea Roxana Pațurcă, a declarat:

,,Vă felicit, dragi părinți, că vă faceți timp pentru a fi alături de copiii dumneavoastră, pentru a frecventa cercurile organizate de Palatul Copiilor. Întotdeauna am susținut învățământul, dar și activitățile școlare și extrașcolare. Mă bucur să văd spectacole, în care copiii dumneavoastră ne-au reprezentat cu mândrie, în țară și străinătate. Vă urez succes în activitate și, vă asigur că, întotdeauna, în mine veți găsi un sprijin!”

La finalul festivității de deschidere a anului școlar, elevii de la Palatul Copiilor au susținut un program artistic.

Mai jos, puteți vedea cine sunt profesorii coordonatori și care sunt cercurile pe care le pot frecventa copiii dvs.

Număr de accesări 230

About The Author

Number of Entries : 855

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top