You Are Here: Home » Actualitate » Nicolae Râjnoveanu a depus, pentru a 5-a oară, jurământul de primar al comunei Roseți

Nicolae Râjnoveanu a depus, pentru a 5-a oară, jurământul de primar al comunei Roseți

Print Friendly, PDF & Email

Sedinta de constituire a Consiliului Local RosețiVineri, 24 iunie, a fost o zi importantă pentru Primăria din Roseți, unde a avut loc învestirea Consiliului Local și depunerea jurământului pentru un nou mandat de primar, de către Nicolae Râjnoveanu.

Acesta a început al 17-lea an, în fruntea Primăriei Roseți, cu aceeași pasiune și abnegație de a face lucrurile cât mai bine, pentru cetățenii săi.

După validarea mandatelor a 14 consilieri locali, din 15 (unul fiind absent), a fost ales viceprimar Nicolae Ene, pentru a 4-a oară, consecutiv. De altfel, Nicolae Rânoveanu, alături de colegii din PSD, deține majoritatea în Consiliul Local.

După instalarea în funcție a noului Consiliu Local, primarul Nicolae Râjnoveanu a depus jurământul, după care a transmis câteva gânduri consilierilor locali, dar și locuitorilor comunei Roseți:

Primarul Râjnoveanu a depus jurământul„Tot ceea ce s-a făcut în mandatul trecut, s-a făcut și cu sprijinul dvs.  Ceea ce mi-am propus în programul din timpul campaniei electorale, trebuie să se realizeze și cu ajutorul consilierilor locali. În următorii 4 ani de zile, vreau să-mi fiți alături, din toate punctele de vedere. Am să mă consult cu fiecare dintre voi, pentru tot ce voi face, așa cum s-a întâmplat și până acum.

Avem un mandat foarte greu de parcurs. Și cel care s-a încheiat a fost unul greu. Numai anul trecut am simțit că mi-a luat 10 ani din viață. Cei care peste 4 ani vă doriți să deveniți primar al acestei localități este bine să știți că mai întâi încheiați un protocol  cu Dumnezeu, așa că trebuie să fiți pregătiți să vă fie luați, și dvs., ani din viață. Asta dacă vreți să faceți treabă, pentru că dacă nu o să faceți nimic, nu o să vă coste prea mult. Vă rog să-mi fiți alături, în continuare, așa cum și-au dorit și locuitorii comunei să colaborăm, vă urez multă sănătate și să dezvoltăm, mai departe, comuna Roseți. Vă promit că sunt cu voi, întotdeauna, suntem un consiliu ales și trebuie să facem ce ne va cere comunitatea, indiferent de culoarea politică pe care o avem! Mult succes, tuturor!”, a spus primarul comunei Roseți, N. Râjnoveanu.

Primarul N. Râjnoveanu alaturi de consilierii locali61312111098754321

Număr de accesări 608

About The Author

Number of Entries : 779

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top