You Are Here: Home » Actualitate » Marius Dulce: ,,În Consiliul Local Călăraşi, vom face alianţă cu PDS-ul lui Nicolae Dragu”

Marius Dulce: ,,În Consiliul Local Călăraşi, vom face alianţă cu PDS-ul lui Nicolae Dragu”

Print Friendly, PDF & Email

foto m.dulceEste cunoscut faptul că,  în urma scrutinului de duminică, 5 iunie, candidatul PSD la primăria Călăraşi, Marius Dulce s-a clasat pe locul doi, după actualul edil, Daniel Drăgulin, în opţiunile electoratului. Diferenţa dintre cei doi a fost de 1866 de voturi ( Marius Dulce a obţinut 8261 de voturi iar Daniel Drăgulin 10124 de voturi). Scorul obţinut de  social democratul  călărăşean ii va asigura, probabil, încă un mandat de viceprimar. Marius Dulce s-a declarat mulţumit de rezultatul obţinut la alegerile locale.   ,,Având în vedere faptul că am ieşit în campanie foarte târziu şi neavând o notorietate, aşa cum trebuia, scorul obţinut este extraordinar de bun.Este un rezultat pe care PSD-ul nu l-a mai scos demult la alegerile locale în municipiul Călăraşi. Se putea şi mai bine, dar, asta a fost voinţa electoratului călărăşean. Acest lucru înseamnă că trebuie să mă pregătesc mai bine în următorii patru ani.”,  a precizat Marius Dulce

PSD şi PDS vor forma majoritatea în Consiliul Local Călăraşi

Noua configuraţie a Consiliului Local Călăraşi va fi cu totul alata faţă de mandatul trecut . PNL-ul are 10 consilieri , PSD-ul  are 8 consilieri iar  Partidul Dreptăţii Sociale(PDS), formaţiunea lui Nicolae Dragu,  are 3 consilieri locali.  Aşa cum a precizat Marius Dulce, social democraţii au bătut palma cu Nicolae Dragu şi astfel vor forma o majoritate politică în Consiliul  Local.  ,, Este clar, în contextul în care nu vom face nicio alianţă cu PNL-ul,aşa cum am declarat, vom face alianţă cu PDS-ul, condus de Nicolae Dragu. În funcţie de votul consilierilor este foarte posibil să obţin încă un mandat de  viceprimar.”, a afirmat Marius Dulce.

Înţelegerea dintre social democraţi şi Nicolae Dragu a avut loc, ieri, 8 iunie la Mânăstirea ,,Crucea de Leac” de la Coslogeni.

,,Ne-am reunit la Mânăstirea ,,Crucea de Leac” pentru a discuta în linişte tot ce avem de făcut în următoarea perioadă.”, a mai spus Marius Dulce. dragu la manastire

 

Număr de accesări 758

About The Author

Number of Entries : 1176

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top