You Are Here: Home » Politică » Luptă politică internă, în PNL Călărași

Luptă politică internă, în PNL Călărași

Print Friendly, PDF & Email

Dinulescu versus IliutaNumele viitorului candidat al PNL Călărași, la președinția Consiliului Județean, va fi stabilit joi, 18 februarie, când, în Biroul Permanent Județean, membrii îl vor vota pe unul dintre cei doi pretendenți la funcția de președinte, care și-au depus candidaturile interne: Marian Dinulescu și Vasile Iliuță.

Bătălia pare neechilibrată, cel puțin pentru unul dintre candidați, Vasile Iliuță, care are în Delegatia Permanenta a B.P.J. doar o treime dintre membri, din fostul PDL, cu drept de vot, PNL-ul vechi având majoritatea. Oricât discutăm despre unificarea celor două partide, sechelele sunt vechi și mândria, de a câștiga cel susținut de liderul fostului PNL, e mare.

Ceea ce e greu de înteles este faptul că vorbim de al doilea copreședinte, din cadrul partidului, care ar fi putut să își negocieze această funcție cu conducerea locală sau centrală, nu să stea la mâna foștilor rivali din PNL, în condițiile în care celălalt copreședinte, Răducu Filipescu, și-a ales deja, fără vot, postul eligibil pentru care va candida la următoarele alegeri, în Senat.

Cum e greu de crezut că va exista vreo surpriză la alegerile interne, putem considera, de pe acum, că există un câștigător: Marian Dinulescu. Doar dacă planurile nu vor/pot fi dejucate de conducerea centrală a partidului.

În politică, totul este posibil!

 

Număr de accesări 701

About The Author

Number of Entries : 1739

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top