$
You Are Here: Home » De interes » Locurile vacante de consilieri județeni au fost completate, în ședința ordinară a C.J.C.

Locurile vacante de consilieri județeni au fost completate, în ședința ordinară a C.J.C.

Print Friendly, PDF & Email

sedinta CJÎn sedința Consiliului Județean de marți, 29 iunie, locurile vacante lăsate de consilierii județeni, Mihai Ion și Eugenia Iliescu, au fost completate. De starea de incompatibilitate în care s–a aflat consilierul judeţean, Mihai Ion, în perioada exercitării mandatului, s-a luat act, prin Hotărârea Consiliului Judeţean Călăraşi nr. 42 din 29.04.2015, ceea ce a dus la încetarea, înainte de termen, a mandatului acestuia.  În cazul Eugeniei Iliescu, mandatul acesteia a încetat în urma demisiei depuse, în luna aprilie. Drept urmare, s–a solicitat organizaţiilor judeţene ale partidelor politice care au compus, în anul 2012, Uniunea Social Liberală, confirmarea supleanților care întrunesc condiţiile legale pentru a le fi validate mandatele de consilier judeţean.

Prin adresa comună a Organizaţiei Judeţene a Partidului Naţional Liberal Călăraşi, a Organizaţiei Judeţene a Partidului Social Democrat Călăraşi şi a Organizaţiei Judeţene a Partidului Conservator au fost comunicați supleanții: Gruiţă Darie–Nicolae, în locul lui Mihai Ion, și  Mihai Filimon, în locul Eugeniei Iliescu.

La preluarea mandatului, aceștia au depus jurământul, în cadrul ședinței de Consiliu Județean.

Număr de accesări 325

About The Author

Number of Entries : 857

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top