You Are Here: Home » Actualitate » IPJ Călăraşi şi-a împrospătat colectivul cu noi angajaţi

IPJ Călăraşi şi-a împrospătat colectivul cu noi angajaţi

Print Friendly, PDF & Email

IMG_018612 absolvenţi ai Academiei de Poliţie şi ai şcolilor de agenţi de poliţie au intrat începînd cu data de astăzi, 3 august, în rândurile poliţiştilor Inspectoratului de Poliţie Judeţea(IPJ) Călăraşi. Primirea şi repartizarea acestora s-a făcut de către conducerea Inspectoratului.

 Cei 10 agenţi de poliţie şi 2 ofiţeri de poliţie au fost întâmpinaţi de Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, care i-a asigurat pe cei mai noi poliţişti de întregul sprijin în exercitarea profesiei, care implică devotament, seriozitate, bunăvoinţă şi fermitate.

Acesta s-a adresat şi tutorilor profesionali, de la care aşteaptă să le îndrume activitatea tinerilor poliţişti, spre a răspunde cu profesionalism şi promptitudine nevoilor comunităţii unde vor activa.

După o scurtă introducere cu privire la specificul judeţului, absolvenţii au fost repartizaţi astfel: cei zece agenţi vor consolida formaţiunile de ordine publică, fiind încadraţi la secţiile rurale şi posturile de poliţie; un ofiţer, la Biroul de Investigaţii Criminale Călăraşi şi un ofiţer la Compartimentul Juridic din cadrul Inspectoratului.IMG_0188

 

 

Număr de accesări 495

About The Author

Number of Entries : 1176

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top