You Are Here: Home » De interes » IPJ Călărași/ Pe doar 48 de posturi, sute de candidați vor susține evaluarea psihologică

IPJ Călărași/ Pe doar 48 de posturi, sute de candidați vor susține evaluarea psihologică

Print Friendly, PDF & Email

IPJ-CalarasiCandidaţii înscrişi la concursurile pentru ocuparea funcţiilor vacante din sursă externă, existente la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, vor susţine evaluarea psihologică în zilele de 25 şi 26 aprilie a.c..
În referire la concursul din data de 14 mai 2016, evaluarea psihologică a candidaţilor înscriși pentru ocuparea funcţiilor scoase la concurs de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi va avea loc la Colegiul Agricol „Sandu Aldea” din municipiul Călăraşi, în zilele de 25 şi 26 aprilie 2016.
Candidaţii vor avea asupra lor actul de identitate şi pix de culoare albastră.
Programarea nominală pe zile, serii şi ore se regăseşte pe pagina web https://cl.politiaromana.ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs şi la avizierele inspectoratului, unde vor fi publicate anunțuri cu precizări referitoare la programul desfășurării tuturor probelor de concurs.
Menționăm că pe cele 47 de posturi scoase la concurs, s-au înscris 548 de candidați, care vor intra la prima probă eliminatorie, cea de evaluare psihologică.

Număr de accesări 663

About The Author

Number of Entries : 809

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top