You Are Here: Home » Evenimente » Importanța consumului de pește a fost tema acțiunii la care au participat elevii din Jegălia

Importanța consumului de pește a fost tema acțiunii la care au participat elevii din Jegălia

Print Friendly, PDF & Email

jegaliaPrimăria Jegălia și Organizația Pescărească de Producători „Dunărea de Jos” a organizat, în cursul zilei de miercuri, 18 noiembrie, o acțiune în cadrul proiectului „Înființare Parc Tematic, în comuna Jegălia”.
Acțiunea de promovare, în rândul tinerilor,  a constat în prezentareaJegalia 2 beneficiilor aduse de consumul de pește, și a fost organizată la școlile din Gâldău și Jegălia.

Elevilor le-au fost înmânate materiale promoționale pe această
temă, iar la finalul discuțiilor au fost invitați la o masă unde s-a servit pește, în foișorul amenajat în cadrul Parcului Tematic.

parc 4Proiectul ”ÎNFIINŢARE PARC TEMATIC” în comuna Jegălia, judeţul Călăraşi, în valoare de  1,376,898.28 lei, a fost finanţat prin Programul Operaţional de Pescuit Axa prioritară 4 – Dezvoltarea durabilă a zonelor pescăreşti, măsura 2.1.1  – Îmbunătăţirea competitivităţii zonei de pescuit, prin investiţii, în vederea îmbunătăţirii mediului de viaţă – Strategia de dezvoltare locală integrată a zonei pescăreşti – DUNĂREA CĂLĂRĂŞEANĂ, fiind un proiect realizat în parteneriat cu Organizația Pescărească de producători ”DUNĂREA DE JOS”.


Jegalia 2

jegaliaJegalia 4Jegalia 3

Număr de accesări 353

About The Author

Number of Entries : 1739

© Copyright 2011-2017, Actualitatea de Călăraşi, All Rights Reserved

Tracked by Hobo
Scroll to top